29. maj 2020
Kravet til mental styrke er det hårdeste i »Vild med dans«: - Det er hver gang, vi åbner op for en ny dans. Man starter på minus 20, er lige gået videre, og så begynder man forfra og bliver hamret i jorden af nye udfordringer, forklarer Christopher Læssøe. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
gallery icon

Se billedserie

Kravet til mental styrke er det hårdeste i »Vild med dans«: - Det er hver gang, vi åbner op for en ny dans. Man starter på minus 20, er lige gået videre, og så begynder man forfra og bliver hamret i jorden af nye udfordringer, forklarer Christopher Læssøe. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Foto: Henrik Ohsten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christopher Læssø: Det er dommeren med de bedste input

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christopher Læssø: Det er dommeren med de bedste input
Taastrup - 18. oktober 2019 kl. 16:33
Af Signe Ravn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er »lige lidt med hofterne«, der skal på plads til fredag aftens cha cha i Vild Med Dans, og perfektionisten Christopher Læssø, der er opvokset i Taastrup, vil simpelthen nå derhen, hvor han er tilfreds med sin egen indsats. Han har det nemlig med at blive bidt af ting, han ikke kan på forhånd, og det gør dansen interessant at mestre.

arrow Læs også: Christopher Læssø: Her er mine yndlingssteder i Taastrup

Det betyder også, at han uge efter uge må bide tænderne sammen og se sig selv på dansepartner Karina Frimodts videooptagelser.

- Det er forfærdeligt, men det er sådan, jeg bliver bedre. Karina er en kæmpe pædagog. Jeg har en tendens til at blive lidt hysterisk, og så er det meget godt at se sig selv udefra, når Karina siger: Behøver du at blive så sur?

- Jeg kan godt lide samba og jive, og cha cha kan jeg også godt lide. Jeg hader det, når jeg står i det, men elsker det til sidst, hvis jeg går videre, griner Christopher Læssø.

Og i jagten på at gå videre i TV 2's populære dansekonkurrence, så sætter han ekstra pris på input fra dommerne, som han kan lide hver især. Marianne Eihilt har dog en ekstra stjerne hos Læssø.

- Hun er ny som dommer, men hun er virkelig fed. Hun har meget fokus på teknik. For eksempel, at mit balancepunkt var for langt tilbage. Det er noget, jeg kan bruge til noget, for jeg er en nørd med det, og jeg vil gøre det helt rigtigt.

På holdet af nydansere kender han de fleste fra tidligere, og han kan slet ikke udpege en personlig favorit blandt dem. Til gengæld siger han:

- Jakob og Silas er på en mission, der er beundringsværdig, og som jeg støtter 100 procent. Det er noget, der løfter sig over programmets ånd og sender et godt signal om, hvordan kærlighedslivet kan se ud anno 2019.

Selvom Christopher Læssø som skuespiller og tv-vært ikke er uvant med medier, så har den massive interesse fra pressen og publikum overrasket ham.

- Jeg har altid bevidst bevæget mig under radaren. Nu kan jeg mærke i metroen, at folk er så søde. De kommer over og siger: Hvor danser du godt, vi stemmer på dig, fortæller Christopher Læssø.

Men derfra og så til at komme med et konkret bud på hvor langt, han og dansepartner Karina Frimodt kan nå i konkurrencen, har han ikke.

- Vi er med, indtil folk ikke gider kigge på os mere.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk