27. maj 2020
Det forberedende arbejde til nedrivning af den ene bro på Høje Taastrup Boulevard, som går over Blekinge Boulevard, er i gang, og selve nedrivningen går i gang den 6. november.
gallery icon

Se billedserie

Det forberedende arbejde til nedrivning af den ene bro på Høje Taastrup Boulevard, som går over Blekinge Boulevard, er i gang, og selve nedrivningen går i gang den 6. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byudvikling tager fart: Nu nedrives den ene af to broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byudvikling tager fart: Nu nedrives den ene af to broer
Taastrup - 03. november 2019 kl. 13:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fuld gang i omdannelsen af området mellem Høje Taastrup Station og City2.

Arbejdet med at omlægge Blekinge Boulevard er nu også i gang, og snart begynder nedrivningen af den første af de to broer på Høje Taastrup Boulevard, som går over Blekinge Boulevard.

Gøres klar til parkstrøg

Broerne skal fjernes, og viadukterne skal fyldes op med jord, så den del af Blekinge Boulevard, som i dag løber under broerne, kommer op i samme niveau som resten af Blekinge Boulevard og den omkringliggende by.

På den måde gøres området klar til, at der kan bygges boliger og anlægges parkstrøg.

- Omlægningen af Blekinge Boulevard er et af de helt store greb i omdannelsen af hele området mellem Høje Taastrup Station og City2. Vi får simpelthen skabt plads til at skabe den nye by. Det går stærkt, og det vil man kunne se, når man bevæger sig i området, siger borgmester Michael Ziegler (K).

Bro bliver lukket for trafik

Det forberedende arbejde med afspærring osv. er i gang.

Selve nedrivningen af den første bro begynder den 6. november. Alt i alt vil arbejdet med nedrivning og opfyldning af jord tage cirka fire uger.

Billede

Broen på Høje Taastrup Boulevard vil være lukket for al trafik fra 6. november til 3. december.


Broen på Høje Taastrup Boulevard vil derfor være lukket for al trafik fra 6. november til 3. december.

Fodgængere og cyklister vil kunne krydse Blekinge Boulevard via Banestrøget eller Carl Gustavs Gade og derfra kunne komme retur til Høje Taastrup Boulevard - omledningen vil blive tydeligt markeret med skilte.

Busser kører ny rute

Fra 6. november-3. december vil busserne gennem Torstorp ikke kunne køre ad Høje Taastrup Boulevard. De vil i stedet køre ad Halland Boulevard ind ad Vesterby Allé til Vesterby Torv og derfra videre ad den normale rute. Man kan orientere sig om ændringerne på www.dinoffentligetransport.dk og www.rejseplanen.dk.

Det er forventningen, at Høje Taastrup Boulevard igen bliver åbnet for trafik 4. december.

Arbejdet udføres af Munck Havne & Anlæg.

Sydlig bro nedrives i 2020

Det sydlige spor på Blekinge Boulevard har i en årrække været lukket mellem Carl Gustavs Gade og Halland Boulevard, fordi trafikken har kørt i begge retning på det nordlige spor.

Under anlægsarbejderne med Ny Blekinge Boulevard og fjernelse af broen på det nordlige spor er det sydlige spor midlertidigt taget i brug igen.

Det er dog kun til foråret 2020, hvor Ny Blekinge Boulevard åbner.

Herefter bliver det nordlige spor fjernet, og der vil blive opført byggeri på arealet, oplyser Høje-Taastrup Kommune.

Når Ny Blekinge Boulevard åbner, bliver også broen over det sydlige spor fjernet og viadukten løftet op på niveau med resten af området, så der også kan bygges her.

Virksomheder og grundejere i området modtager direkte information om nedrivningen.

Høje-Taastrup Kommune beklager det besvær, som nedrivningen medfører.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk