19. oktober 2019
Veronica Hodges omskabte Rødovre Centrum til en fortryllende skov med træer, blade, blomster og fugle i anledning af Rødovre Centrums 50 års jubilæum. PR-foto
Veronica Hodges omskabte Rødovre Centrum til en fortryllende skov med træer, blade, blomster og fugle i anledning af Rødovre Centrums 50 års jubilæum. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bygger »Livets Reder« til kulturuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygger »Livets Reder« til kulturuge
Taastrup - 11. maj 2018 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kæmpe reder bygget i grene og kviste bliver dette års kunstværk i Vestegnens Kulturuge i september. Scenograf og kunstner Veronica Hodges skal skabe kunstværket, som bliver så stort, at voksne mennesker kan være inde i reden.

Vestegnens Kulturuge foregår i år fra 7. til 16. september, og er arrangeret af seks Vestegns-kommuner, heriblandt Høje-Taastrup, hvor Borgmester Michael Ziegler (K) glæder sig over samarbejdet med Veronica Hodges:

»Veronica Hodges' kunst er hel særlig, og hun har lavet mange spændende kunstværker rundt omkring. Hun har f.eks. lavet en kunstudstilling ud af indkøbskataloger i City 2, og nu skal hun i gang med at bygge en kæmpe rede i grene i Høje-Taastrup Kommune. Den glæder jeg mig meget til at se.«

Veronica Hodges er allerede et kendt navn. Hun skabte for et par år siden en poetisk udsmykning i anledning af Rødovre Centrets 50 års jubilæum.

Til kulturugen vil Veronica Hodges kreere flokke af fugle i sit delikate og smukke papirdesign, og så skal der bygges reder. Hver enkelt rede bygges i grene og kviste. Reden vil blive så stor, at man kan sætte sig ind i den og forhåbentlig fornemme redens tryghed og måske med en tanke på sin egen »rede«.

Kunstneren skaber en unik fugl og rede til hver af de seks kommuner, som er en del af Vestegnens Kulturuge. Med »Livets reder« vil Veronica Hodges gerne bygge ramme om publikums relation til reden og til fuglene.

»Reden er en metafor for det sted, hvor vi kommer fra og føler os trygge. Den tryghed, der skal til for, at vi bliver i stand til at komme ud af reden og møde andre mennesker. Det er mit håb, at reden kan give rum til fællesskab og samtale,« fortæller Veronica Hodges.

Det er endnu ikke afgjort, hvor i Høje-Taastrup Kommune, at reden skal placeres.

Læs mere om Vestegnens Kulturuge på www.vestegnenskulturuge.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk