16. december 2018
Ilknur Kekec og Tobias Harpsøe fik tirsdag den 20. marts overrakt 25.000 kroner til Broen fra Broderloge nr. 2 Scandinavia i Odd Fellow Palæet i København.
Ilknur Kekec og Tobias Harpsøe fik tirsdag den 20. marts overrakt 25.000 kroner til Broen fra Broderloge nr. 2 Scandinavia i Odd Fellow Palæet i København.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broen: Loge bakker op om børns idrætsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broen: Loge bakker op om børns idrætsliv
Taastrup - 21. marts 2018 kl. 15:48
Af Josefine Klitgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ilknur Kekec og Tobias Harpsøe, der begge er bestyrelsesmedlemmer i Broen Høje-Taastrup fik tirsdag den 20. marts, overrakt 25.000 kroner fra Broderloge nr. 2 Scandinavia i Odd Fellow Palæet i København.

- Pengene hjælper vores arbejde med til at sikre, at alle børn i Høje-Taastrup får chancen for at gå til foreningsidræt, siger Tobias Harpsøe, der også er lærer på Høje-Taastrup Ungdomsskole.

- Kæmpe tak til Broderloge nr. 2 for donationen. Det er vi meget taknemmelige for. Med pengene har Broen Høje-Taastrup mulighed for at støtte og hjælpe endnu flere børn og unge til at dyrke den sport, de brænder for. Økonomien skal ikke stå i vejen for at kunne have et aktivt fritidsliv i en af kommunens mange foreninger, siger Ilknur Kekec, der også er frivillig i Høje Taastrup Idrætsforening.

- En hver krone tæller, tilføjer Ilknur.

Hvis man skulle have lyst og mulighed for at støtte Broen, kan man gøre det via mobilepay på: 22848576 eller via indbetaling til Middelfart Sparekasse på reg. nr.: 1685 konto nr. 3225815231, hvor man skal skrive 'BROEN Høje-Taastrup' i kommentarfeltet.

Vil du vide mere om BROEN Høje-Taastrup - kan du læse mere via. dette link: https://broen-danmark.dk/hoejetaastrup/broen-hoeje-taastrup/

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk