1. oktober 2020
BR åbner i løbet af foråret på Mårkærvej i Taastrup, hvor der tidligere lå en Toy'R'Us. Tirsdag formiddag var der håndværkere og andre folk til stede i butikken. Foto: Kasper Ellesøe
gallery icon

Se billedserie

BR åbner i løbet af foråret på Mårkærvej i Taastrup, hvor der tidligere lå en Toy'R'Us. Tirsdag formiddag var der håndværkere og andre folk til stede i butikken. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BR åbner i Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BR åbner i Taastrup
Taastrup - 26. februar 2019 kl. 10:51

BR vil i løbet af de kommende måneder åbne 26 butikker i Danmark. Således genopstår dele af de legetøjsbutikker, som måtte lukke i december, da TOP-TOY gik konkurs.

arrow Læs også: Fætter BR genåbner i Næstved Megacenter

De første 15 placeringer og butiksåbninger blev annoncerede i sidste uge, og nu er kæden klar med yderligere 11 adresser, hvor BR vil åbne nye legetøjsbutikker. Den ene af disse er på Mårkærvej 15 i Taastrup, tæt på Ikea. Her har der tidligere ligget en Toys'R'Us.

- Opbakningen til BR fra alle egne af Danmark har været overvældende. Der er ingen tvivl om, at den glade fætter med bjørneskindshuen kan noget særligt for danske børn og børnefamilier. Derfor er jeg glad for, at vi har alle de kommende butikker på plads, og vi ser frem til at åbne alle 26 i den kommende tid, fortæller BR-kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

Der skal ansættes mindst 300 nye medarbejdere på landsplan. Stillingerne vil blive slået op og besat løbende frem mod åbningen af butikkerne.

I december annoncerede TOP-TOY lukning af samtlige Toys'R'Us- og BR-butikker i Danmark, efter at virksomheden gik konkurs. Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne Føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af TOP-TOY's samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.

Salling Group har efterfølgende uafhængigt af konkursboet ført individuelle forhandlinger med udlejere landet over om ledige butikslokaler. Det er disse forhandlinger, som nu munder ud i godt 25 nye butiksåbninger.

arrow Nu er det afgjort: Fætter BR er færdig med byen
26. februar 2019 kl. 10:23 Opdateret: kl. 10:23
arrow Sjællændere får glæde af nye BR-butikker
26. februar 2019 kl. 09:47 Opdateret: kl. 10:13
arrow BR åbner i lukket Toys'R'Us
26. februar 2019 kl. 09:45 Opdateret: kl. 09:45
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk