26. marts 2019
Klubmester 2108, Allan Boss Henrichsen ses her sammen med Camilla Johnsen og Lene Elgaard, som blev nummer to og tre ved klubmesterkåringen.
Klubmester 2108, Allan Boss Henrichsen ses her sammen med Camilla Johnsen og Lene Elgaard, som blev nummer to og tre ved klubmesterkåringen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allan er Årets Klubmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan er Årets Klubmester
Taastrup - 13. september 2018 kl. 19:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvert år i september holder Fløng Kondi klubmesterskab i Hedeland. Den, der bliver klubmester, er den, der har forbedret sin egen tid procentmæssigt mest siden året før - man løber således kun mod sig selv. Årets klubmester 2018 blev Allan Boss Henrichsen der havde forbedret sin egen tid med 17,07 procent.

Sidste år forbedrede Allan sin egen tid med 13,49 procent, så han har virkelig formået at forbedre sine løbetider de sidste år. Allan har trods en del skader hver gang kæmpet sig tilbage som løber og er træner for et af Fløng Kondis meget populære løbehold.

Nummer to blev Camilla Johnsen med en forbedring på 11,52 procent. Hun har gjort en stor indsats det sidste halve år og har trænet sig op til at løbe sit første halvmarathon i København den 16. september i år. Hun startede som nyløber og er træner for en af klubbens hold.

Nummer tre blev Lene Elgaard, der er power walker. Lene har været medlem af Fløng Kondi i rigtig mange år, og det er første gang, en power walker har forbedret sin egen tid.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk