25. maj 2019
Anne Crone kalder sommeren et slags »afterparty« til den store boligfest. PR-foto
Anne Crone kalder sommeren et slags »afterparty« til den store boligfest. PR-foto
Foto: Version 4beta.35
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets største boligfest er slut - bliv klar til »afterparty«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets største boligfest er slut - bliv klar til »afterparty«
Taastrup - 07. juli 2018 kl. 10:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Juni er slut, og hvis alt er gået, som det plejer, så slutter årets største boligfest.

Juni er nemlig den bedste måned for boligsalg, viser handelstal fra Boligsiden, som Realkredit Danmark og Home har regnet på.

- Juni er absolut højsæson på boligmarkedet, og i juli går tempoet ned, når sommerferien tager over, siger Anne Crone, indehaver af Home Taastrup og Hedehusene.

Men boligmarkedet holder bestemt ikke lukket, siger hun.

- Bare rolig, sommer sælger også boliger - og i juli, august og september bygger vi bare op til et nyt »peak« i salget. Så hvis man ikke nåede at få sat til salg eller få solgt i juni, så venter der en række rigtig gode måneder forude, siger hun.

Altså er der alle gode grunde til at gøre boligen salgsklar i løbet af juli eller august, som man kan kalde et salgs »afterparty«.

- Har du salgstanker, så er sommeren en rigtig god anledning til at få en ejendomsmægler til at give en salgsvurdering og nogle salgsfif - det er gratis, siger Anne Crone og fortsætter.

- Så kan du bagefter investere nogle feriedage til at få malet træværk, ryddet op, skiftet en bordplade, fikset småting og så videre, så boligen står klar til fotografering og ikke mindst køberne, når hverdagen kommer i omdrejninger efter sommersiestaen.

En anden fordel ved at sætte boligen til salg de næste par måneder fremfor i foråret er, at konkurrencen er noget mindre blandt »nyhederne«, fordi der ikke bliver sat helt så meget nyt til salg, forklarer Anne Crone.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk