14. december 2018
Michelle, Klara og Joakim fra 8.a på Charlotteskolen i Hedehusene klarede udfordringerne så godt, at de vandt biografbilletter og gik videre til semifinalen.
Michelle, Klara og Joakim fra 8.a på Charlotteskolen i Hedehusene klarede udfordringerne så godt, at de vandt biografbilletter og gik videre til semifinalen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 8.a fra Charlotteskolen skal til DM i Skills

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

8.a fra Charlotteskolen skal til DM i Skills
Taastrup - 15. november 2017 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skills Stafetten for 8. klasser er en konkurrence, hvor grundskoleelever dyster mod hinanden i opgaver, der kræver et praktisk håndelag.

Konkurrencerne foregår i hold af tre elever med både drenge og piger på alle hold - og hvor kammeraterne står på sidelinjen og hepper!

Skills Stafetten indgår som et led i 8. klasse-elevernes introduktionskurser til ungdomsuddannelserne. Det er en konkurrence, der afholdes i hele Danmark for at vække elevernes interesse for erhvervsuddannelser.

I september 2017 var 8.a på Charlotteskolen i Hedehusene således på introduktionskursus på Next i Ishøj, hvor de indledende konkurrencer blev afholdt.

8.a blev delt op i grupper af tre elever og dystede både mod hinanden i klassen, men også mod grupper fra andre 8. klasser i hovedstadsområdet.

Eleverne Michelle, Klara og Joakim fra 8.a på Charlotteskolen klarede udfordringerne så godt, at de vandt biografbilletter og gik videre til semifinalen.

Torsdag den 26. oktober 2017 var 8.a klar til at dyste og heppe i semifinalen, som blev afholdt under en uddannelsesevent i Bella Centeret.

Med håndelag, hovedgymnastik og stærkt samarbejde løste Klara, Michelle og Joakim de 5 opgaver: Dåsestabling, samling af en metaltrappe, træklodser på en vippe, flisepuslespil samt brug af hammer og søm i en stærk tid. De gjorde det så flot, at de sammen med tre andre folkeskoler fra Hovedstadsområdet har kvalificerede til den store DM Skills Stafet finale i Herning den 18. og 19. januar 2018.

Det var en stolt klasselærer, der tog hjem fra Bella Centeret med en kæmpe chokoladeguldbarre, et diplom og en billet til DM finalen. Anne Jensen, der er klasselærer i 8.a på Charlotteskolen er meget glad og er allerede i fuld gang med at forberede klassens tur til Herning i januar 2018 med bus og overnatning.

Forældrerådet i 8.a er sammen med firmaet Projekt ApS i Taastrup ved at få lavet t-shirts til klassen, så de bliver klar til at give den fuld skrue, når der til DM finalen i Herning den 18. og 19. januar 2018 skal dystes mod ca. 80 hold fundet blandt 50.000 deltagende 8. klasses elever fra hele landet.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk