20. januar 2021
En 25-årig mand er sigtet i sagen, hvor en 7-årig pige blev bidt alvorligt af en hund i Taastrupgaard. Han nægter sig skyldig.
En 25-årig mand er sigtet i sagen, hvor en 7-årig pige blev bidt alvorligt af en hund i Taastrupgaard. Han nægter sig skyldig.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 7-årig pige bidt alvorligt af hund: Nu er mand sigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

7-årig pige bidt alvorligt af hund: Nu er mand sigtet
Taastrup - 24. juli 2020 kl. 13:29
Af Peter Erlitz

En 25-årig mand er nu sigtet i sagen, hvor en 7-årig pige blev bidt alvorligt af en løs hund i Taastrupgaard. Han nægter sig skyldig, oplyser Vestegnens Politi.

arrow Læs også: Dreng på 15 år er død efter ulykke på motorvej

Han er sigtet for at have været i besiddelse af hunden, som han ikke havde fornøden kontrol over, og for vold mod pigens pårørende, oplyser Vestegnens Politi. Den 25-årige var ikke ejer af hunden, men han var i besiddelse af den.

Det var mandag den 13. juli kort før klokken 19.45, at den 7-årige pige blev angrebet og bidt af hunden. Den 7-årige pige havde befundet sig på en legeplads ud for Taastrupgaardsvej nr. 3, da hun blev angrebet af hunden.

Hun blev bidt en gang i ryggen og en gang foran på overkroppen. Skaderne efter hundebiddene var så alvorlige, at det var nødvendigt at bringe pigen til behandling på hospital.

I forbindelse med hundeangrebet, påtalte pigens pårørende sagen overfor den person, som var i besiddelse af hunden, og dennes venner, hvilket medførte, at der opstod tumult, hvorunder pigens far og en af pigens pårørende blev udsat for flere slag og spark. De fik begge mindre skader.

I denne forbindelse er den 25-årige mand blevet sigtet for vold.

Fandt død hund

Under efterforskningen har Vestegnens Politi fundet en aflivet hund, der svarer til beskrivelsen af den hund, der angreb pigen. Politiet er nu i gang med at fastlægge om det er den samme hund.

Vestegnens Politi har ikke i øjeblikket yderligere oplysninger, da man fortsat er i gang med efterforskning. Politiet vil derfor heller ikke oplyse, hvornår og under hvilke omstændigheder den døde hund blev fundet.

arrow 15-årig død i voldsom soloulykke
26. juli 2020 kl. 09:19 Opdateret: kl. 13:31

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?