23. november 2017
Glade og stolte Ishøj-spillere fejrer sølvmedaljen med nogle af de medbragte supportere ved Final Four stævnet i Frederiksberghallerne
Glade og stolte Ishøj-spillere fejrer sølvmedaljen med nogle af de medbragte supportere ved Final Four stævnet i Frederiksberghallerne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleyballklubs hidtil største triumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyballklubs hidtil største triumf
Sydkysten - 07. januar 2016 kl. 09:50
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Volleyball: Ishøj nåede finalen i landspokalturneringen for herrer.

Klubben endte i den sidste weekend før jul med klubbens første sølvmedalje på herresiden.

Marienlyst Odense var dog kæmpe favoritter i pokalfinalen mod Ishøj, der for første gang var med i en direkte kamp om metal.

Det var debutanternes kamp mod det mest vindende herrehold i dette årtusinde.

Underdogs
Marienlyst Odense endte da også med pokalen efter en 3-1-sejr.

I selve finalen gik Ishøjs underdogs uimponerede til opgaven og kom foran 6-2, inden Marienlyst fandt noget af det spil frem, som sikrede dem pladsen i årets pokalfinale. De to hold skiftedes til at tage føringen, som balancerede hele vejen frem til 23-23. Da det gjaldt allermest, havde Marienlyst rutinen og marginalerne på deres side og hev sættet hjem med 25-23.

Det tætte parløb fortsatte i 2. sæt, som Ishøj kunne hive hjem med 25-21. Med 1-1 i sæt var kampen fuldstændig åben. Marienlyst trak dog stille og roligt fra Ishøj i kampens 3.sæt. Alligevel kom Ishøj stærkt igen - og i kampens 4.sæt var det ved stillingen 20-20 stadig helt åbent, om Ishøj ville gå kampen ud i 5 sæt. Det lykkedes dog ikke.

Triumf på TV
- Med Ishøjs indsats gav de publikum en finale af høj klasse med fantastiske dueller. Sølvmedaljen var den største sejr til dato for klubben, siger ligachef Erling Böttcher.

Vi nåede finalen med en spektakulær semifinalesejr over Middelfart VK dagen før. Her var vi bagud til langt hen i 3.sæt, hvorefter vi fik vendt kampen til en 3-2-sejr, i en kamp, hvor Middelfarts træner efterfølgende udtalte, at holdet spillede deres bedste i denne sæson.

Finalerne blev sendt direkte på sportskanalen dreamsports.tv - og i mindre uddrag i nyhederne på DR1 og TV2.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk