23. november 2017
Hvidovre sendt til tælling ? men først efter 30-28 i det fjerde og sidste sæt - bagefter fortjent jubel blandt Ishøj-spillerne.
Hvidovre sendt til tælling ? men først efter 30-28 i det fjerde og sidste sæt - bagefter fortjent jubel blandt Ishøj-spillerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleyballhold i semifinaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyballhold i semifinaler
Sydkysten - 19. februar 2016 kl. 11:56
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Volleyball: Det kører fortsat Ishøj i Ligaen.

- Med en sejr på 3-1 på hjemmebane mod Hvidovre befæstede holdet sin 4.plads i landets bedste række, og medmindre noget går helt galt, går klubben videre til semifinalrunde, de såkaldte play off kampe, hvor man spiller om at komme videre til kampen om guldet eller bronzen, siger eliteansvarlig i Ishøj Volley, Erling ­Böttcher.

Ishøj kom ellers ikke alt for godt fra start og tabte 1. sæt 21-25.

I andet sæt fik Ishøj mere styr på spillet, mens Hvidovre fortsatte stabilt og holdende fulgtes ad til 19-19 efter en ene mere spektakulære spilsekvens efter den anden. Men Ishøj slog til sidst til og kunne afslutte sættet med 25-21.

4.sæt så ud til at være i Ishøjs favør det meste ad vejen, og blev da også endt med 25-23, igen et langt sæt med masser af tætte dueller.

Dramatik
Efter stillingen 2-1 i sæt gjorde holdende klar til 4.sæt, som blev en dramatisk affære til gavn for det store publikum. Igen en tæt duel til stillingen 20-20. Herefter kom Hvidovre foran 23-21 - og havde også en enkelt sætbold ved stillingen 24-22. I den næste lykkedes det dog Ishøj at afværge et 5.sæt. Ishøj bragte sig foran 26-25, men måtte bruge hele 5 sæt- og matchbolde på endelig at sikre sig sættet med 30-28 - og ­dermed kampen med 3-1.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk