10. juli 2020
Visitationszonen i Hundige ophører i aften, den 11. november kl. 18.00 og bliver ikke forlænget.
Visitationszonen i Hundige ophører i aften, den 11. november kl. 18.00 og bliver ikke forlænget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Visitationszonen i Hundige ophører i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Visitationszonen i Hundige ophører i aften
Sydkysten - 11. november 2019 kl. 16:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Visitationszonen i Hundige-området i Greve kommune blev indført den 16. september 2019 og er siden blevet forlænget tre gange senest med udløb den 11. november kl. 18.00.

Visitationszonen bliver ikke forlænget. Det skyldes, at Midt- og Vestsjællands Politi vurderer, at der ikke længere er en forøget risiko for, at der inden for zonen vil ske voldelige sammenstød mellem kriminelle grupperinger, og at der dermed sker strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Når visitationszonen ophører, vil det betyde et ophør af politiets udvidede beføjelser til at kontrollere, om nogen besidder eller bærer våben i området.

- Politiet vil fortsat patruljere målrettet i området, selv om visitationszonen ophører, og vi vil også fortsætte det gode samarbejde med blandt andet kommunen og boligselskaber for at bevare trygheden i området, udtaler politidirektør Svend Larsen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil følge udviklingen i området nøje og vil fortsat være i tæt dialog med andre politikredse omkring kriminelle grupperinger i det storkøbenhavnske område.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?