25. september 2021
Vallensbæk Kommunes fane blev båret af den tidligere udsendte Michael Wulffeld, der her ses sammen med borgmester Henrik Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Vallensbæk Kommunes fane blev båret af den tidligere udsendte Michael Wulffeld, der her ses sammen med borgmester Henrik Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veteraner fejret med flag og fane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veteraner fejret med flag og fane
Sydkysten - 08. september 2021 kl. 15:22

Vallensbæk: Det er godt at kommunen værdsætter veteranernes indsats - at man får et skulderklap", sagde Michael Wulffeld fra Vallensbæk efter flagdagen. Han har tidligere har været udsendt som en del af FNs fredsbevarende styrker i ex-Jugoslavien.

Michael havde fået æren at bære kommunens nye fane, der dermed officielt kom i brug for første gang, da tidligere udsendte var inviteret til flagdag på Vallensbæk Rådhus.

Flaget foran rådhuset blev hejst, og deltagerne sang "I Danmark er jeg født". Derefter var der morgenmad og tale ved borgmester Henrik Rasmussen, hvor han takkede de tidligere udsendte for deres indsats for Danmark og demokratiet.

Der blev også uddelt børnemedaljer til en håndfuld børn, hvis forældre har været udsendt. Børnene voksede lige et par centimeter af stolthed, da borgmesteren overrakte medaljerne. Det er en stor del af en families liv, at en forælder har været udsendt til et område i verden, hvor der har været krig, og det blev på denne måde anerkendt.

Kommunens veterankoordinator Hans Jensen sagde også et par ord om, hvordan han kan hjælpe tidligere udsendte i forbindelse med jobsøgning og lignende.

Stemmer du til kommunalvalget i år?