18. juni 2019
Socialdemokraternes Morten Bødskov (tv.) og Mikkel Dencker fra Dansk Folkeparti er blandt dem, der står bag det nye trafikinitiativ. Arkivfoto
Socialdemokraternes Morten Bødskov (tv.) og Mikkel Dencker fra Dansk Folkeparti er blandt dem, der står bag det nye trafikinitiativ. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestegnen får trafikmafia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestegnen får trafikmafia
Sydkysten - 28. marts 2018 kl. 17:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnen skal have en større andel af de trafikmilliarder, der løbende fordeles på Christiansborg, mener folketingsmedlemmer og folketingskandidater på Vestegnen, som nu går sammen i et nyt samarbejde, som de kalder Vestegnens Trafikmafia. Bag initiativet står politikere fra Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Socialistisk Folkeparti.

arrow Læs også: Film sætter fokus på rygestop

- Nu er det Vestegnens tur. Alt for længe er pengene gået uden om Vestegnen, siger initiativtagerne og fortsætter;

- Vestegnen er det område i landet, hvor der bor flest mennesker på mindst plads og hvor behovet for trafikinvesteringer er størst. Derfor skal indsatsen styrkes, og trafikmilliarderne bør selvfølgelig bruges der, hvor problemerne er størst. Vestegnen er gennemskåret af store trafikårer til landets hovedstad. Hver dag kører tusindvis af biler og lastbiler gennem Vestegnen. Trafikstøjen er enorm, forureningen er voldsom og et stort problem for tusindvis af indbyggere på Vestegnen. Men investeringerne er ikke fulgt med. Det skal ændres. Vores håb er, at vi med det brede politiske samarbejde kan sætte en ny stærk dagsorden for Vestegnen, hvor lokale, regionale og landsdækkende politikere og Vestegnens mange borgergrupper og foreninger skal involveres i arbejdet, slutter initiativtagerne.

Bag initiativet står følgende politikere: Morten Bødskov (S), Mikkel Dencker (DF), Mads Fuglede (V), Serdal Benli (SF) og Ole Stephensen (K).

arrow Unge skal lære at spise morgenmad
31. marts 2018 kl. 10:13 Opdateret: kl. 10:36
arrow Mindeord for Preben Olsen
28. marts 2018 kl. 05:23 Opdateret: kl. 11:06