11. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæk Kommune spilder ikke en krone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæk Kommune spilder ikke en krone
Sydkysten - 02. maj 2021 kl. 13:13

Vallensbæk: Vallensbæk Kommunes netop godkendte anlægsregnskab viser, at de forskellige anlægsprojekter ikke er gået over budget. På onsdagens kommunalbestyrelsesmøde blev fire regnskaber for afsluttede anlægsprojekter godkendt.

Regnskaberne for indsnævringen af Strandesplanaden, udvidelsen af krydset ved Delta Park, renoveringen af Pilehaveskolen SFO, Pilekvisten, og energirenoveringen af Mejsebo er afsluttet og viser, at Vallensbæk Kommune ikke spilder en krone. Enten er der penge i overskud på regnskaberne, og ellers så stemmer de på kroner og øre.

- Vi forvalter borgernes skattekroner, og det skal vi gøre ordentlig. De her anlægsregnskaber viser, at vi er gode til at lægge budgetter og holde dem. Det betyder i sidste ende, at vi samtidig med, at vi bygger nyt og laver om, også kan give borgerne den bedste service på eksempelvis ældre- og skoleområdet, siger Henrik Rasmussen, borgmester i Vallensbæk.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?