23. marts 2019
Ungdomssportschef Gorm Pedersen, Solrød FC: ? Bedre træning er med til at tiltrække spillere fra andre klubber og fastholde vore egne spillere. Foto: Solrød FC
Ungdomssportschef Gorm Pedersen, Solrød FC: ? Bedre træning er med til at tiltrække spillere fra andre klubber og fastholde vore egne spillere. Foto: Solrød FC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vækst i børnefamilier smitter af i fodboldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vækst i børnefamilier smitter af i fodboldklub
Sydkysten - 05. oktober 2018 kl. 11:38
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodbold: I Solrød FC er der glæde over det stigende antal børnefamilier i Solrød.

- Der er jo kommet flere nye boligområder i Solrød, hvor vi blot kan tage hele Trylleskovkvarteret. Det stigende antal børnefamilier er helt klart med til at give os flere ungdomsmedlemmer, hvortil kommer tilgang fra andre klubber, siger ungdomssportschef Gorm Pedersen, Solrød FC. Vore kunstbaner er også et stort aktiv, som trækker nye medlemmer.

- Vi kan samtidig se, at vi er blevet langt bedre til at fastholde spillerne. Det skyldes helt sikkert nogle gode trænere, og at det er lykkedes at aktivere et bredere netværk af folk omkring træningen generelt i klubben. Her har tiltag som børneakademiet, specifik træning og fitness træning været populære, siger Gorm Pedersen videre. Vi har satset på at få uddannet alle vore ungdomstrænere, og den bedre træning er med til at fastholde spillere.

Solrød FC har ca. 800 spillere i U5-U17.

Gorm Pedersen lægger vægt på. at der er plads til alle niveauer i klubben, som er placeret i alle rækker fra U6-U19 og flere årgange med op til 3-4 hold.

Solrød FC har ifølge Gorm Pedersen en givtig samarbejdsaftale med Brøndby IF.