5. august 2020
Fire gange blev politiet tilkaldt, og fire gange rykkede politiet ud uden at finde nogen gerningsmænd.
Fire gange blev politiet tilkaldt, og fire gange rykkede politiet ud uden at finde nogen gerningsmænd.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulovlig knallertkørsel: Politiet rykkede ud fire gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulovlig knallertkørsel: Politiet rykkede ud fire gange
Sydkysten - 14. maj 2019 kl. 14:30
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele fire gange rykkede politiet ud til Gersagerparken i løbet af mandag eftermiddag og aften, efter borgere ringede med anmeldelser om ulovlig knallert- og crosserkørsel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. Heller ikke denne gang lykkedes det politiet at finde frem til gerningsmændene - heller ikke til de unge, som ifølge anmeldelserne skulle have været i besiddelse af en pistollignende genstand.

arrow Læs også: Hensynsløs knallertkørsel ved børnehave: Kan du hjælpe politiet?

Således kunne politiet både kl. 14.56 og kl. 18.29 køre til området uden at finde crossmaskinerne, som skulle befinde sig i området. Kl. 19.37 var den gal igen, da to unge kørte på en knallert. De medbragte en pistollignende genstand, og flere patruljer blev sendt til stedet uden at finde frem til de unge. Da patruljerne var i området, kom endnu en melding om, at de to unge nu skulle være blevet set ved vaskeriet. Selvom politiet blev i området frem til 21-tiden, lykkedes det ikke at finde de to unge.

Kl. 23.32 rykkede politiet så ud til området for sidste gang mandag. Ifølge anmeldelsen var der her tale om en knallertkører med en pistollignende genstand, som anmelderen følte sig truet af. Igen blev et "større politiopbud," som politiet selv beskriver det i døgnrapporten, sendt afsted, og lidt over midnat kunne man høre et brag ved fælleshuset, som viste sig at stamme fra et kanonslag.

- Politiet er meget glade for at opmærksomme borgere underretter politiet, når der sker utryghedsskabende hændelser, så der hurtigt kan skrides ind og få genoprettet roen og trygheden på stedet, skriver politiet til sidst i døgnrapporten.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?