28. november 2020
Lyset i tunnellerne i Ishøj skal være bedre, fordi der kan ligge alt muligt dernede, som man ikke kan se, når man kører gennem på sin cykel, hvilket naturligvis er farligt. Arkivfoto
Lyset i tunnellerne i Ishøj skal være bedre, fordi der kan ligge alt muligt dernede, som man ikke kan se, når man kører gennem på sin cykel, hvilket naturligvis er farligt. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tunnellerne i Ishøj skal have mere lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tunnellerne i Ishøj skal have mere lys
Sydkysten - 04. december 2019 kl. 09:33
Af Søren Schaadt Larsen

Cykeltunnellerne i Ishøj er mørke, og man ved ikke altid, hvad der møder en, når man cykler gennem. Derfor skal der være mere lys. Det blev byrådet enige om for nyligt.

- Der er et stort problem, at der er for mørkt i tunnellerne på stisystemerne. Når man kører ned i tunnelen ved højlys dag, så er det pludseligt som at køre om natten, siger formand for Teknik- og Bygningsudvalget, Poul Rikardt Jørgensen (DF). Det handler både om stisystemerne og tunnellerne.

- Det primære er tunnellerne. Det er alle tunneller i Ishøj Kommune, som skal gennemgåes og have en bedre belysning, fortæller han og forklarer at det kan være farligt at køre ned i tunnellerne, når man ikke ved, hvad der står dernede:

- Det er ikke rigtitg godt. Der kan stå indkøbsvogne og så videre, som man ikke kan se, når man kommer på cykel. Der kan ligge meget dernede, siger udvalgsformanden, som fortæller, at det er en hasteopgave, at rette op på problemet.

- Det skal vi lave i samarbejde med Ørsted. Vi har en aftale med Ørsted, som vi skal have revideret, så vi kan få bedre lys, siger Poul Rikardt Jørgensen.

- Det er meget meget meget vigtigt. Vi har noget af Danmarks bedste stisystemer, og der skal vi sørge for, at det er up to date.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?