8. maj 2021
Motorvejsstøj generer mange i Vallensbæk, og det gør en gruppe borgere nu opmærksom på. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Motorvejsstøj generer mange i Vallensbæk, og det gør en gruppe borgere nu opmærksom på. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikstøj: Borgere bakker op om pres på ministeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikstøj: Borgere bakker op om pres på ministeren
Sydkysten - 28. april 2021 kl. 15:49

16 grundejerforeninger i Vallensbæk er nu gået sammen om et brev til transportministeren og folketingets transportordførere. Dermed står Vallensbæk Kommune og borgerne sammen om lægge størst muligt pres på politikerne på Christiansborg.

For nylig tog Vallensbæks borgmester kontakt til transportminister Benny Engelbrecht og partiernes transportordførere. Emnet er - som det har været før - trafikstøjen i Vallensbæk. I samme ånd fattede 16 grundejerforeninger i kommunen ligeledes pennen og skrev et brev til selvsamme minister om selv samme problem.

- Jeg er rigtig glad for, at grundejerforeningerne også hjælper med gøre politikerne på Borgen opmærksomme på, at der altså skal ske noget nu med støjdæmpning her i Vallensbæk, siger borgmester Henrik Rasmussen.

Brevet er skrevet af formand Erik Ødemark og bestyrelsesmedlem Kirsten Erlandsson fra Ejerlauget Rendsagerparken og er sendt på vegne af beboerne i 16 grundejerforeninger i Vallensbæk.

I brevet udtrykker de deres frustration over, at de penge, som den tidligere regering havde afsat til støjdæmpning i Vallensbæk, er forsvundet.

- Vi står fortsat tilbage med krop og sjæl i decibel-maskinen, står der i brevet.

Grundejerforeningerne er trætte af ikke at blive hørt af regeringen og henstiller meget kraftigt til, at Vallensbæk bliver prioriteret i de kommende infrastrukturplaner.

- Nu skal der altså handling til og ikke mere snakken udenom - det er rigtig fint der er afsat midler, hvilket vi er glade for, men tag nu ansvar og få gennemført det i handling og hvor det sker i en samfundsøkonomisk rækkefølge til gavn for borgerne og deres sundhed, slutter brevet til ministeren og ordførerne.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?