25. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennistalent tog to gange bronze ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennistalent tog to gange bronze ved DM
Sydkysten - 19. maj 2017 kl. 11:09
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 11-årig Solrødpige er flyvende for tiden.

Ved de netop overståede danske mesterskaber fik Solrødpigen Rebecca Munk Mortensen således to medaljer med hjem.

Rebecca, som er 11 år, ligger nr. 4 i Danmark i aldersgruppen under 12 år. Da alle de bedste danske tennisspillere deltog, var hun også seedet til en semifinale.

Rebecca var oversidder i første runde - og skulle derfor møde en brandvarm Alberte Kleist Jørgensen fra HIK. Alberte kom bedst fra start og vinder første sæt med 6/3, inden Rebecca fandt sit spil og vandt efter 2½ times spil med 3/6-6/1-6/2.

Kvartfinalen skulle blive en svær kamp mod Danmarks bedste doublespiller, Edith Sigersted-Rasmussen fra HIK. Rebecca spillede klogt og vandt forholdsvis ubesværet med 6/4-6/1.

Under pres
I semifinalen ventede den stærke Emilie Just-Bomholt, som de sidste to år har ligget nr. 1 i Danmark, og som ligesom Rebecca er del af landsholdet. Rebecca var under hele kampen under stort pres og tabte desværre en tæt kamp. Rebecca fik dermed en tredjeplads ved DM og fik en flot bronzemedalje.

I double lykkedes det Rebecca og makkeren fra Birkerød, Sarafina Olivia Hansen, at spille sig frem til semifinalen, som desværre blev tabt med cifrene 7/6(14-12)-6/3. I processen havde Rebecca og Sarafina 10 sætbolde, som alle blev tabt efter en tæt og spændende kamp. Det bliver ikke til meget tennispause, da Rebecca allerede er rejst til Malaga for at forberede sig til udendørssæsonen med 24 danske tennisspillere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk