18. september 2021
Astrid Myntekær, The Hermit, 2018. ARKEN Museum for Moderne Kunst. PR-Foto: Mille Maria Steffen-Nielsen Smith
Astrid Myntekær, The Hermit, 2018. ARKEN Museum for Moderne Kunst. PR-Foto: Mille Maria Steffen-Nielsen Smith
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag med på rundvisning i ARKENs udendørs skulpturpark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag med på rundvisning i ARKENs udendørs skulpturpark

Som en del af Vestegnes Kulturuge 2021 kan du den 16. september komme med Kulturium Bibliotek i Ishøj på rundvisning i ARKENs udendørs skulpturpark

Sydkysten - 15. september 2021 kl. 09:47

Ishøj: I 2016 blev den oprindelige arkitektoniske ide om, at ARKEN skulle ligge i vandkanten som et strandet skib en realitet. Når nu museet ikke kunne komme helt ned til vandet, blev det anlagt sådan, at vandet kom til ARKEN.

Museet ligger på Kunstens Ø, som er en kunstigt anlagt ø forbundet med broer. I det omkringliggende område er kunsten flyttet ind i form af en skulpturpark, der løbende udvides. Markante værker fra ARKENs samling står under åben himmel, hvor de gemmer sig i det maritime landskab omkring museet.

Den 16. september kan du tage med Kulturium Bibliotek på rundvisning på Kunstens Ø og få et indblik i nogle af værkerne af tidens største danske og internationale kunstnere.

Gratis arrangement med tilmelding

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser. Billetter bookes via Kulturium Biblioteks hjemmeside på ishojbib.dk.

Arrangementet er en del af Vestegnens Kulturuge 2021, hvor temaet i år er 'Naturens steder - stedernes natur'. Læs mere om kulturugen på vestegnenskulturuge.dk.

Synes du, at kommunen er der for dig?