16. oktober 2019
Nu behøver læsestof ikke at fylde i kufferten, når du skal på ferie. Greve Bibliotek giver dig mulighed for at tage et hav af forskellige magasiner med på din telefon eller iPad.
Nu behøver læsestof ikke at fylde i kufferten, når du skal på ferie. Greve Bibliotek giver dig mulighed for at tage et hav af forskellige magasiner med på din telefon eller iPad.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag blade og magasiner med på stranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag blade og magasiner med på stranden
Sydkysten - 07. juli 2019 kl. 15:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve Bibliotek tilbyder en lang række af spændende internationale magasiner til udlån online - for eksempel via din smartphone eller iPad.

På den måde fylder de ikke meget i kufferten, og de nyeste numre ligger klar til dig straks på udgivelsesdatoen.

Kunne du tænke dig at læse det nyeste nummer af Lonely Planets rejsemagasin? Eller musikmagasinet Rolling Stone? Det kunne også være BBCs Top Gear Magazine eller en af de hundredvis af andre magasiner indenfor historie, madlavning, cykling, eller fugle - mulighederne er næsten uendelige.

De fleste af magasinerne er på engelsk, men du har også adgang til nogle af de danske blade, fx IT-magasiner, IN og Alt om Haven. Har du øre for fransk eller spansk har du ligeledes adgang til et par franske og et par spanske magasiner.

Du finder bladene på grevebibliotek.dk/blade og for at få adgang til alle de ovennævnte titler - og mange flere - skal du blot være bosiddende i Greve kommune samt oprettet som bruger af Greve Bibliotek. Du kan blive oprettet som bruger på grevebibliotek.dk Bor du i en anden kommune, får du adgang via din kommunes bibliotekshjemmeside.

Udover magasiner og blade tilbyder Greve Bibliotek også aviser, bøger, film og lydbøger som udlån til telefon, iPad etc. Du kan finde alle herlighederne på grevebibliotek.dk Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang står bibliotekets personale klar til at guide dig igennem.