21. februar 2020
Værtsparret til Året der Gak er Louise Wolff og Andreas Bo. Showet optages 25. november i Portalen og kan ses på tv 1. december. Pressefoto
Værtsparret til Året der Gak er Louise Wolff og Andreas Bo. Showet optages 25. november i Portalen og kan ses på tv 1. december. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV2 Charlie-program optages i Portalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV2 Charlie-program optages i Portalen
Sydkysten - 08. november 2019 kl. 09:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV 2 CHARLIE er klar med et nyt stort satireshow båret af et humoristisk tilbageblik på alle de sjove, seriøse og mærkværdige personer og begivenheder, der har præget 2019.

Showet bliver optaget 25. november i Portalen i Greve, og der er mulighed for at komme med som publikum ved at bestille billetter på ticketmaster.dk.

Publikum kan ifølge programdirektør Lotte Lindegaard se frem til masser af grin og humor med bid i.

- Vores seere interesserer sig for, hvad der sker i Danmark, og nu samler vi op på den politiske dagsorden på CHARLIEsk manér - selvfølgelig med et glimt i øjet. Vi har en masse dygtige komikere og satirikere herhjemme, som vi gerne vil give en endnu større platform med 'Året der gak'. På den måde vil TV 2 CHARLIE være med til at hylde og styrke den brede danske satire, siger hun.

Noget at grine af

Værtspar, Louise Wolff og Andreas Bo, giver dig en forrygende aften i selskab med nogle af Danmarks sjoveste og skarpeste entertainere og komikere, hvor ingen eller intet er helligt.

På scenen kan du glæde dig til at opleve knivskarpe indslag fra blandt andre City Singler, Linie 3, Jan Hellesøe, Lasse Rimmer, Vicki Berlin, Mikkel Schrøder og Trine Gadeberg.

- Det er sjovt, at vi laver et show, som samler komikken og går sammen om det, vi griner af. For vi har brug for at grine af noget og et fælles forløsende smil, som samler os, siger debuterende tv-vært Andreas Bo.

- Det er en fed udfordring at være vært på et show, der rummer en bredde og viser noget af al den satire, der er lavet gennem året. Det er i humoren, at vi har noget til fælles, og satiren afspejler med sin absurditet det land, vi lever i, siger Louise Wolff.

Og prisen går til...

I løbet af aftenen bliver der uddelt flere priser til dem, der har fortjent en ekstraordinær hyldest i humorens tegn. Blandt andet uddeles den traditionsrige 'Årets Yndlingsoffer' i samarbejde med Svikmøllen.

Svikmøllen har i mere end 100 år samlet årets vigtigste og sjoveste begivenheder i et illustreret årshæfte og kåret 'Årets Yndlingsoffer', som igennem tiden er blevet tildelt blandt andre Flemming Østergaard, Uffe Elbæk, Lars Løkke Rasmussen og Henrik Qvortrup.