20. november 2017
Jørgen "Pedal" fra Snow Fun Ski & Run skyder løbet i gang.
gallery icon

Se billedserie

Jørgen "Pedal" fra Snow Fun Ski & Run skyder løbet i gang.
Foto: Bjørn Armbjørn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkystmaraton et nyt tilløbsstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkystmaraton et nyt tilløbsstykke
Opdateret 19. marts 2012 kl. 09:20
Sydkysten - 19. marts 2012 kl. 09:10
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Greve: Søndag bød på et nyt tilløbsstykke på idrættens område, hvor Sydkystmaraton blev afviklet med start og mål på Greve Stadion.

At blandt andet badminton og gymnastik kan være tilløbstykker i Greve er ganske normalt, men ved årets Sydkystmaraton Forår vrimlede det søndag formiddag med biler og mennesker, som dels ville overvære begivenheden, dels selv ville løbe med fra Greve Stadion.

Ialt 775 løbere var mødt på en dag, der begyndte med gråvejr, men solen brød frem, da løbet skulle skydes igang. Det gode løbevejr betød også flotte tider med mange personlige rekorder.

En af deltagerne udtalte, at det var en perfekt rute med en dejlig variation mellem natur og stier, der snoede sig igennem bebyggelse, så det ikke på noget tidspunkt føltes kedeligt. Så han var klar igen til næste gang, der var Sydkystmaraton på programmet
Rekordindehaver
Blandt deltagerne var både førstegangs-maratonløbere og verdensrekordindehaveren, tyske Horst Preisler, 77 år. Han løb sit maratonløb nr. 1766. Adskillige andre kunne opvise et stort antal maratonløb om end ikke helt så mange som tyskeren.

Arrangøren, Greve Trim, kunne også glæde sig over et stort antal deltagende børn. Arenaskolen i Hundige stillede for eksempel med en hel klasse.

- Løbet bliver stadig mere populært, og det glæder vi os selvfølgelig over, siger Steen Jørgensen, formand for Greve Trim, som i 2011 rundede medlem nr. 800:

- Der skal lyde en en stor tak til alle vores sponsorer og alle de 85 hjælpere, der var med til, at det blev en god oplevelse for vores deltagere.

jh

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk