4. august 2021
Vallensbæk aflyser arrangementer på grund af corona.
Vallensbæk aflyser arrangementer på grund af corona.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stigende COVID-19-smitte medfører aflysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stigende COVID-19-smitte medfører aflysninger
Sydkysten - 16. september 2020 kl. 12:00

Forhøjet smitte med COVID-19 betyder, at mange arrangementer i Vallensbæk er aflyst.

17 kommuner i Københavnsområdet og Odense Kommune oplever i øjeblikket forhøjet smitte med COVID-19, og sundhedsmyndighederne har i den forbindelse iværksat nogle ekstraordinære midlertidige tiltag, foreløbigt til den 22. september 2020, for at sikre en effektiv smitteinddæmning.

I Vallensbæk Kommune er der fredag eftermiddag 25 smittede borgere.

Kommunerne er forsat forpligtet til at løse alle lovpligtige opgaver. Det betyder, at skoler, dagtilbud, hjemmepleje, jobcentre, borgerservice mv. fortsat skal løse deres opgaver - i fuldt omfang - i henhold til lovgivningen.

Vallensbæk kan tilbyde flest mulige medarbejdere fortsat at udføre deres opgaver på rådhuset. De fleste centre på rådhuset er indrettet på en måde, hvor kommunen kan sikre god afstand mellem arbejdspladserne. Kommunen foretager en konkret vurdering af, hvilke opgaver der kan løses hjemmefra, uden at servicen til borgerne forringes.

Kommunen aflyser flere arrangementer frem til 22. september, da de ikke ønsker store forsamlinger, hvor vores borgere kan være i risiko for potentiel smitte af COVID-19.

Det drejer sig blandt andet om udstilling fra børnekulturugen, Fars Køkkenskole og filmforevisningerne på Vallensbæk Rideakademi. Kommunen forsøger så vidt muligt at holde hjemmesiden vallensbaek.dk opdateret med aflysningerne.

Læs også mere om corona-situationen på www.vallensbaek.dk/corona

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?