20. oktober 2018
Den 30-årige virker ifølge politiet psykisk uligevægtig, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Foto: Thomas Olsen
Den 30-årige virker ifølge politiet psykisk uligevægtig, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stalker slog mand med jernstang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stalker slog mand med jernstang
Sydkysten - 07. december 2017 kl. 10:21
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 30-årig mand fra København er torsdag morgen blevet anholdt på Amager for en voldsepisode mod et par i Karlslunde den 24. november, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Stalker bliver bag tremmer

Den 30-årige har gennem længere tid stalket den kvindelige del af parret, og den 24. november slog han manden, der er sidst i 20'erne, med en jernstang. Han kom dog ikke alvorligt til skade.

Efterfølgende blev han sigtet i sagen uden at blive varetægtsfængslet.

Siden er den 30-årige dog blevet set i nærheden af parrets bopæl, og da politiet har vurderet, at han stadig var til fare for parret, har han været eftersøgt, oplyser pressemedarbejder ved Midt- og Vestjællands Politi, Carsten Andersen.

- Vi har søgt efter ham forskellige steder, hvor han har holdt til, og han blev anholdt på Amager, siger Carsten Andersen.

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, givetvis med henvisning til, at han er til fare for parret, lyder det fra Carsten Andersen.

- Han virker psykisk uligevægtig, siger Carsten Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk