23. marts 2019
7. og 8. klasserne i Solrød Kommune får i disse dage besøg af UngSolrød, hvor der bliver fortalt om alle de spændende aktiviteter, events og undervisningstilbud, som UngSolrød tilbyder denne sæson.
7. og 8. klasserne i Solrød Kommune får i disse dage besøg af UngSolrød, hvor der bliver fortalt om alle de spændende aktiviteter, events og undervisningstilbud, som UngSolrød tilbyder denne sæson.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spark liv i efteråret med UngSolrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spark liv i efteråret med UngSolrød
Sydkysten - 23. september 2018 kl. 14:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

7. og 8. klasserne i Solrød Kommune fik i denne uge besøg af UngSolrød, hvor der bliver fortalt om alle de spændende aktiviteter, events og undervisningstilbud, som UngSolrød tilbyder denne sæson.

Udvalget er i hvert fald bredt, fortæller leder af UngSolrød, Lene Reffstrup:

- Hvad end de unge er kulturelt interesserede, kreative, faglige, musiskalske, fysiske eller sociale, så har vi et tilbud, der passer til dem. Vi kan også garantere, at de unge udvikler sig socialt og personligt, uanset hvad de vælger og interesserer sig for, siger UngSolrøds leder Lene Reffstrup.

En klar tendens blandt nutidens unge er, at de gerne vil bruge tiden på at blive klogere. Ikke nødvendigvis på komplicerede regnestykker, men de ønsker at få redskaber med sig, der kan hjælpe dem til at træffe de rigtige valg senere i livet.

Derfor er der mulighed for at deltage i en række forløb med professionelle fagfolk, der giver de unge de helt rigtige værktøjer og kundskaber til at kickstarte drømmene om en fremtidig karriere. Der tilbydes f.eks. et filmuddannelsesforløb, et forfatterkursus, introduktion til kodning og grafisk design.

Desuden har UngSolrød lavet en pulje, som spirrende iværksættere og kreative idémagere kan få stor glæde af. Her kan de unge søge penge til egne projekter og idéer, som de kan prøve af. De kan samtidig få et gratis kursus i iværksætteri og projektudvikling, der hedder Start-up:Lab. Her kan de unge netværke med andre spirrende projektmagere og sparre med etablerede iværksættere om sit projekt eller sin idé.

Tilbuddene er for unge fra 7. kl. op til 18 år, der har bopæl i Solrød Kommune.