24. juli 2021
Der er en række aktiviteter på Greves biblioteker i den kommende tid. Pressefoto
Der er en række aktiviteter på Greves biblioteker i den kommende tid. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommer med lang åbningstid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommer med lang åbningstid
Sydkysten - 14. juli 2021 kl. 06:51

Godt inde i sommerperioden har de tre biblioteker i Greve igen selvbetjent åbningstid, masser af aktiviteter og alt er næsten normalt igen.Fra den 14. juni og frem har du ikke skullet vise coronapas eller bære mundbind for at komme på biblioteket, og fra den 18. juni åbnede det selvbetjente bibliotek også.

Du skal dog vise coronahensyn: Holde afstand og spritte hænder af. Det betyder, at du igen, som før coronarestriktionerne trådte i kraft, kan blive på Greve Bibliotek i Hundige til kl. 21 efter at personalet går hjem kl. 19 på alle hverdage.

Du kan også benytte de to lokalbiblioteker i Karlslunde og Tune alle dage hele ugen kl. 7-22. På Greve Bibliotek kan du desuden også komme ind fra om morgenen kl. 7 alle dage hele ugen, og i weekenden blive til kl. 17.

Skal du på ferie og mangler læsetips, kan du lade bibliotekaren pakke en sommerlæsepose med sommerens bøger til dig ud fra dine ønsker eller lade dig overraske. Den bestiller du på bibliotekets hjemmeside.

I sommerferieperioden bliver onsdagene på alle tre biblioteker særlige: Hver onsdag kl. 10-19 på Greve Bibliotek og 10-14 på Karlslunde og Tune Biblbiotek er der masser af mulighed for at være kreative sammen. Bibliotekerne har over en million hama-perler, så der vil være mulighed for at lægge perleplader hver dag. Intet af det kreative kræver tilmelding, og børn og voksne er velkomne til at være kreative sammen. Lørdagene d. 10. juli og d. 24. juli kl. 10-14 på Greve Bibliotek er også »kreative«.

I hele uge 29 er der "Sy gammelt tøj om til nyt" med Sandra Svendsen. Det er fra 10-15 hver dag på Greve Bibliotek.

I uge 30 er der Maker Space-workshop om tirsdagen på Greve Bibliotek - "Pimp din egen T-shirt". Om torsdagen er der: "Bøger, badges og klistermærker" på Karlslunde Bibliotek. Begge dage kl. 10-14.

I uge 31 er der 3-dages "Live Rollespil" på Tune Bibliotek med Eventyrridderne. Det er mandag til onsdag kl. 10-15.

Bibliotekerne har naturligvis ikke glemt den store interesse, der er for den danske skønlitterære scene, som blomstrer i disse år. bibliotekerne gentager succesen fra de to forrige år med Forfatterdagen 2021, hvor du lørdag d. 2. oktober kan møde Morten Pape, Mich Vraa og Eva Tind på Greve Bibliotek.

Op til denne begivenhed kan du helt eksklusivt høre to af de store danske bestsellerforfattere: Leonora Christina Skov, der mandag d. 30. august fortæller om sin helt nye roman og Jesper Stein, der tirsdag d. 14. september fortæller om sin prisbelønnede roman »Rampen«.

Der er masser at glæde sig til i løbet af sommeren, som også giver mulighed for at høre operaekspert Henrik Engelbrecht fortælle om årets Opera Hedeland forestilling: Rigoletto. Det foregår tirsdag d. 10. august, også på Greve Bibliotek.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig arrangementer på bibliotekets hjemmeside: www.grevebib.dk

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022