18. juni 2021
Ægteparret Tine og Rune Dahl Mortensen åbner kajak- og SUP-afdeling på Greve Marina.
gallery icon

Se billedserie

Ægteparret Tine og Rune Dahl Mortensen åbner kajak- og SUP-afdeling på Greve Marina.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sne & Vand åbner afdeling i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sne & Vand åbner afdeling i Greve
Sydkysten - 07. maj 2021 kl. 18:34
Af Helle Midskov

Tine og Rune Dahl Mortensen, som har firmaet Sne & Vand, åbner kajak- og SUP-afdeling i Greve Marina.

Sne & Vand åbner nu en kajak- og SUP-afdeling (Stand Up Paddle) på Hejren 2 i Greve Marina og holder åbent hus onsdag den 12. maj.

Firmaet Sne & Vand tilbyder kurser i havkajak og Stand Up Paddle. Samtidig bliver Greve-afdelingen en del af Klub Sne & Vand, der også har klubafdelinger i Fredensborg, Hundested og Espergærde. Det betyder, at man med blot et medlemskab har adgang til kajakker ved Isefjorden, Roskilde Fjord, Kattegat, Øresund, Esrum Sø og nu også Køge Bugt. Desuden er der adgang til SUP-boards her i afdelingen i Greve og ved Esrum Sø.

Flere lokaliteter

- Vi tog kontakt til Greve Marina, fordi vi gerne ville udvikle vores klubkoncept med adgang til udstyr og fællesskab på flere forskellige lokaliteter, fortæller Tine Dahl Mortensen, som driver Sne & Vand sammen med sin mand, og fortsætter:

- Modtagelsen fra Greve Marina var meget positiv. Området har meget at byde på med store havnebassiner med gode muligheder for at finde læ og roligt vand og adgang til Køge Bugt for større eventyr. Det overbeviste os om, at vi skulle kaste os ud i det.

Klubben fungerer sådan, at der i løbet af ugen er en række tidspunkter både ved Greve, Esrum Sø, Espergærde og Hundested, hvor man kan komme og ro sammen med andre. Samtidig er der også ugentlig instruktion, hvor man kan komme og få træning i teknik og sikkerhed af instruktører, som er certificeret gennem Dansk Kano og Kajak Forbund.

Ud på eventyr

Sne & Vand arrangerer også ture for medlemmerne til andre farvande i både ind- og udland.

- En af de fantastiske ting ved kajakroning er muligheden for at komme ud på eventyr og opleve de mange smukke og forskelligartede kyststrækninger, som Danmark har at byde på. Ved at have forskellige lokaliteter gør vi det let for vores medlemmer, der slipper for at transportere kajakker frem og tilbage. At det er let, det er helt afgørende, da mange kun lige har et par timer for dem selv i løbet af en travl uge. Vi glæder os meget til at komme i gang i Greve og til at blive en del af det hyggelige miljø, der er ved Greve Marina, siger Rune Dahl Mortensen.

Sne & Vand inviterer interesserede borgere til åbent hus i Greve-afdelingen onsdag den 12. maj, hvor man kan prøve en kort tur i havkajak eller på et SUP-board og høre mere om kurser, klub og øvrige aktiviteter. Der afholdes åbent hus kl. 16.00-17.00 og kl. 17.00-18.00. Tilmelding er nødvendig af planlægningshensyn og skal ske på Sne & Vands hjemmeside.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?