18. december 2018
Det er ikke kun rundkørslen ved stationscentret og Egholmskolen (billedet), som bliver nævnt i sagsfremstillingen som et sted med forvirrende skiltning. Foto: Petter Becker-Jostes
Det er ikke kun rundkørslen ved stationscentret og Egholmskolen (billedet), som bliver nævnt i sagsfremstillingen som et sted med forvirrende skiltning. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skilteskoven på vej væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skilteskoven på vej væk
Sydkysten - 13. marts 2018 kl. 14:45
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kan også være for meget af det gode.

Sådan tænker man tilsyneladende på rådhuset i Vallensbæk, efter at flere borgere har henvendt sig med meldinger om, at skiltningen mange steder i bedste fald er forvirrende - og i værste fald er de trafikfarlige, fordi trafikanterne kigger på skiltene og ikke på trafikken. Derfor har forvaltningen bedt teknik- og miljøudvalget om at få lov til at gå i dialog med politiet for at reducere antallet af skilte i kommunen. Og politikerne er ganske enige om sagen:

- Den gled igennem uden nogen diskussion overhovedet. Vi ved, at der er borgere, der bliver forvirrede, og det er et åbenlyst problem ved rundkørslen, siger formanden for udvalget, Jan Høgskilde (K).

Det er dog ikke kun ved den omtalte rundkørsel ved stationscentret og Egholmskolen, som bliver nævnt i sagsfremstillingen som et sted med forvirrende skiltning. Det samme gælder for standsnings- og parkeringsforbuddet ved Gammelgårds Allé og flere andre steder.

Ifølge forvaltningen skyldes væksten i antallet af skilte "forskellige forbud og henvisninger" i de senere år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk