18. juli 2019
25-årige Sarah Færch, som er opvokset i Solrød, deltager i underholdningsprogrammet LIVE på DR1.
25-årige Sarah Færch, som er opvokset i Solrød, deltager i underholdningsprogrammet LIVE på DR1.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sarah drømmer om en sangkarriere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sarah drømmer om en sangkarriere
Sydkysten - 14. september 2018 kl. 14:01
Af Helle Midskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I aften klokken 20 løber DR's musikunderholdningsprogram LIVE over skærmen på DR1. Programmet går ud på at finde frem til Danmarks nye Live-artist. Blandt deltagerne er Sarah Færch, som er opvokset i Solrød.

Sarah Færch håber på, at hendes optræden, hvor hun vil synge sine egne sange, er så god, så hun kan kvalificere sig til at komme på holdet hos en af de to garvede sangere, som er Lina Rafn og Sanne Salomonsen. De er mentorer i musikprogrammet og skal coache deltagerne.

- Jeg er vildt nervøs, og samtidig er jeg meget beæret over, at jeg er kommet i betragtning. Jeg blev kontaktet af en deltageransvarlig fra DR1, som havde hørt noget af det musik, som jeg har udgivet på Spotify og på iTunes, siger en meget glad Sarah, som fortsætter:

- Jeg har været inde i DR til nogle prøver. Det er det helt rigtige program for mig, hvor jeg har mulighed for at optræde med mine egne numre, fortæller Sarah Færch, som er opvokset i Solrød, hvor hun har gået på Uglegårdsskolen. Nu bor hun på Amager.

Hvis efternavnet klinger bekendt, så kan det skyldes, at hendes far er byrådsmedlem Jan Færch, som nu sidder for anden periode i byrådet i Solrød.

Pladekontrakt

Sarah er ikke i tvivl om, at det er musik, hun vil arbejde med. Dagen efter hun fik studenterhuen på, fik hun da også en pladekontrakt fra Warner Music i Danmark, og en del live-optræden fulgte i kølvandet. For tre år siden besluttede hun at holde en pause, men langsomt vendte glæden ved musikken tilbage. Nu har hun i et stykke tid skrevet på livet løs og arbejdet med musik på fuld tid i studiet. Det er primært popsange, som Sarah skriver. De første tekster var på dansk, så havde hun en periode, hvor det udelukkende var engelske tekster, og nu er hun tilbage til de danske tekster igen.

- Teksterne handler om kærlighed. Det er meget den følelse, når forelskelsen stopper, og det bliver hverdag, som jeg har beskrevet. De seneste tekster handler dog om noget helt andet, nemlig at man skal tro på sig selv, og at man er god nok, selv om andre snakker i krogene. For nylig skrev jeg en sang til mig selv med titlen "Denne her pige". Det gjorde jeg, fordi jeg før var smilende, glad og udadvendt, men det var på en eller anden måde ved at forsvinde, men sangen hjalp mig, forklarer hun.

Sarah har været meget i studiet det seneste stykke tid, men hun har også været ude at optræde til fester, bryllupper og så videre for at få noget erfaring i at optræde for andre.

- Det har hjulpet mig meget. Før rystede mine knæ så meget, når jeg optrådte, at jeg lignede en, der kørte på cykel på en brostensbelagt vej, griner hun og fortsætter:

- At få muligheden for at optræde live på tv fredag aften er en stor drøm, som går i opfyldelse. Jeg tror virkelig, det kan være et springbræt til den sangkarriere, som jeg så gerne vil, og jeg er så klar, fortsætter Sarah Færch.