17. oktober 2021
SFs hold til kommunalvalget i Ishøj og Vallensbæk. PR-foto
SFs hold til kommunalvalget i Ishøj og Vallensbæk. PR-foto
Foto: SF Ishøj/Vallensbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF-holdet fuldtalligt og parat til valg i Ishøj og Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF-holdet fuldtalligt og parat til valg i Ishøj og Vallensbæk
Sydkysten - 07. oktober 2021 kl. 18:16

Ishøj/Vallensbæk: SF har nu valgt ALLE sine kandidater til kommunalvalg i Ishøj og Vallensbæk. Der er endda kommet en lokal SF-kandidat til Regionsrådsvalget.

Til Region Hovedstadens regionsråd er Melanie Clivaz-Nielsen nr. 7 på SF's kandidatliste. Hun flyttede til Ishøj i år og glæder sig til at slå rødder og bo der i mange år. Melanie er 32 år og arbejder som sygeplejerske på et plejehjem. Hendes mærkesager er meget på sundhedsområdet:

- Jeg vil i regionsrådet sætte fokus på ensartede introduktionsforløb til alle nyansatte og mulighed for mentorordning til alle nyuddannede. Der skal fokus på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Vi skal værne og passe på vores ansatte, og de skal ikke føle sig alene eller være i tvivl om, hvorvidt de vil fortsætte i faget, som et stigende antal sygeplejersker gør i de her år.

Melanie har været politisk aktiv i 10 år, først indenfor uddannelsespolitik, så fagpolitisk og siden 2016 været aktiv i SF både lokalt, regionalt og nationalt på sundhedsområdet.

Til Vallenbæk Kommunalbestyrelse stiller SF op med Christian Skou Larsen som spidskandidat og Mette Harder-Georgi som nr. 2.

Mette er 50 og har to drenge på 12 og 14 år. Hun arbejder i en kommunes center for dagtilbud og skoler. "I fritiden er jeg formand for skolebestyrelsen på Egholmskolen, og bruger derudover noget tid på at gå Vallensbæk og omegn tyndt".

Mettes politiske mærkesager er: Børn og unges trivsel og læring - Og en kommune for alle.

I Sydkysten i maj blev spidskandidat Christian omtalt sammen med Ishøjs byrådsmedlemmer som genopstiller.

Link til artiklen fra maj.
Til Ishøj Byråd opstiller Henrik Mikkelsen, Ibrahim Özdemir og Natasha Carstens sammen med byrådsmedlemmerne, Kalbyie Yüksel og Sami Deniz. Alle opstiller sideordnet.

Henrik Mikkelsen fortæller:
- 69 livsnydende år i Ishøj - født, opvokset og altid bosiddende i denne fantastiske kommune. Og beriget med to børn og tre børnebørn.

Henrik er uddannet lærer og psykoterapeut, har arbejdet 25 år i kommunen, 15 år på specialområdet i Regionen, og siden i landsdækkende virksomhed, som støtte for børn og unge, som var udfordret i familien.

Henrik er pensionist og optaget af ældres bo- og trivselsmuligheder. Han har været politisk aktiv i Ishøj i 45 år, hvor miljø og samfundsvilkår optager ham bredt. Henrik har erfaring med det kommunalpolitiske arbejde, især teknik, miljø, skole og kultur.

Natasha Carstens er 45 og har i 14 år boet i Ishøj med mand og børn. Hun er uddannet miljøplanlægger, har selvstændig virksomhed som klimakonsulent og bl.a. arbejdet for flere kommuner, virksomheder og organisationer med klima, miljø, transport og bæredygtighed. Natashas mærkesager er: Fart på klima-, miljø- og naturhensyn; Ro på for børn, unge og de gamle; Bæredygtig udvikling for alle.

Hele holdet glæder sig til valgkamp og kan findes på www.sf.dk. De tager imod idéer, forslag og hjælp til at hænge plakater op, dele flyers ud og andet til stærk SF-politik lokalt og regionalt.

Rejser du til udlandet i år?