11. maj 2021
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet vil gerne i kontakt med borgere: Hjalp med at anholde knallertkører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere: Hjalp med at anholde knallertkører
Sydkysten - 29. april 2021 kl. 14:03

Kvikke borgere hjalp tirsdag aften en betjent med at fange en knallertkører, der var stukket af.

Motorcykelbetjenten havde omkring klokken 18,20 fået øje på en knallertkører, der ikke havde hjelm på, da han fræsede rundt i Gersagerparken.

Da knallertkøreren fik øje på politiet flygtede han ad en sti, over Hundige Centervej, i parkeringsanlægget ved Waves og retur til Gersagerparken, så flere personer måtte springe til siden.

Til sidst væltede knallerkøreren, da han ville passere mellem en betonstolpe og en bil, inden han stak af til fods med motorcykelbetjenten bagefter. Knallertkøreren blev løbet op og anholdt, men det lykkedes ham at krænge sig fri af sin jakke, så han igen kunne løbe fra stedet. Det bemærkede tre civile borgere, som resolut greb ind og tilbageholdt den flygtende og vrangvillige knallertkører, så motorcykelbetjenten ved brug af bl.a. peberspray fik ham pacificeret, anholdt og afhørt inden han efterfølgende blev løsladt.

Politiet roser de tre handlekraftige borgere, som under disse omstændigheder kom politiet til hjælp, ligesom politiet gerne vil i kontakt med dem for at få deres forklaring til sagen. Endvidere vil politiet overveje, om deres handlekraft kunne medføre indstilling til en dusør for at hjælpe politiet med anholdelsen og dermed få stillet en person til ansvar for en hensynsløs kørsel på knallert i området.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?