21. juni 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi holder særligt opsyn i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi holder særligt opsyn i Ishøj
Sydkysten - 07. april 2021 kl. 09:01

I Ishøj, Brøndby og Gladsaxe kommuner må liberale erhverv ikke genåbne som i resten af Københavns Vestegns Politikreds.

Tirsdag åbnede de liberale erhverv i de fleste kommuner, men på grund af lokale smitteudbrud, har myndighederne bestemt, at det ikke omfatter fem specifikke kommuner i Danmark. Her ligger de tre af dem på Vestegnen. Derfor har Københavns Vestegns Politis corona-patruljer de kommende dage særligt fokus på de liberale erhverv som f.eks. frisører, tatovør, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker i kommunerne Ishøj, Brøndby og Gladsaxe.

- Vi har forståelse for, at det kan være svært at gennemskue regler der ændrer sig hele tiden og kun gælder for enkelte kommuner. Men det er også vigtigt at understrege, at disse retningslinjer er til for at hindre smitte, og hvis vi oplever, at man flere gange ser stort på reglerne, så vil vi skride ind med bøder, siger politiinspektør Mogens Lauridsen.

Han oplyser endvidere, at Københavns Vestegns Politi umiddelbart før påske etablerede et såkaldt corona-hotspot ved Ishøj Havn, hvor politiet hen over påsken har gennemført en intensiv patruljeindsats uden, at der er registreret overtrædelser af Covid-19 reglerne. Derfor har politiet tirsdag har besluttet, at ophæve dette hotspot.

Corona-patruljerne er politipatruljer, som har særlig fokus på corona-tilsyn mv. De kører i hele politikredsen - men med særligt fokus på de kommuner der oplever stigende covid19-smitte.

De seneste regler gælder frem til den 11. april. Men netop fordi der sker justeringer af retningslinjerne hele tiden, opfordrer København Vestegns Politi borgere og erhvervsdrivende til at tjekke løbende på coronasmitte.dk.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?