24. august 2019
Der er plantemarked ved Greve Museum den 2. september. Pressefoto
Der er plantemarked ved Greve Museum den 2. september. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plantebyttemarked på Greve Museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plantebyttemarked på Greve Museum
Sydkysten - 30. august 2018 kl. 11:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 2. september fra klokken 12 til 14 byder Greve Museum i samarbejde med Haveselskabet til plantemarked på museets hyggelige gårdsplads.

Her er der mulighed for at få ny inspiration til din have og få nogle gode planter afsat eller med hjem.

Du vælger selv, om du vil bytte eller sælge dine planter og frø på plantemarkedet. Husk blot, at planterne helst skal være i potter og forsynet med planteskilt, så alle kan se, hvad du tilbyder. Du er meget velkommen til at kigge forbi, selv om du ikke har noget at sælge eller bytte væk, men blot ønsker at se dig omkring eller få en god snak med andre planteinteresserede. Forudgående tilmelding er ikke nødvendig, mød bare op.

At Greve Museum som noget nyt inviterer til plantemarked er ikke helt tilfældigt. Museumsinspektør ved Greve Museum, Iben Overgaard, fortæller, at museet på tirsdag den 4. september slår dørene op for en helt ny særudstilling med titlen Mig og min have, som netop handler om vores liv med parcelhushaven gennem tiden.

Plantemarkedet foregår udendørs på Greve Museums gårdsplads søndag den 2. september fra klokken 12 til 14. Der vil være mulighed for at sætte ting frem fra klokken 11. Museet enkelte små borde kan lånes, men ved mange fremmødte kan der være rift om bordene, så hvis du har et klapbord, må du meget gerne tage det med.

Greve Museum har åbent tirsdag til fredag fra klokken 11 til 15 og lørdag og søndag fra klokken 11 til 16. Den anden onsdag i hver måned har museet åbent fra klokken 11 til 20. Læs mere om udstillingerne på museet på grevemuseum.dk eller på museets Facebook-side.

Det er gratis at deltage i arrangementet.