23. september 2021
Se Peter Sommer og Palle Hjort give koncert i Kulturium. PR-foto
Se Peter Sommer og Palle Hjort give koncert i Kulturium. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Sommer alene med Palle i verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Sommer alene med Palle i verden

Fredag (10.september) kl. 20 kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en nedskaleret måde. Peter Sommer og orgelkongen Palle Hjorth gæster Kulturium Musikteater i Ishøj

Sydkysten - 08. september 2021 kl. 18:44

Ishøj: Tilbage i 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt med den skarpe lyrik i front.

Nu kan man opleve Peter Sommer og Palle Hjorth - pianist i Tiggerne - i Kulturium Musikteater i Ishøj, hvor de vil give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få.

Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra de seneste seks albums.

Peter Sommer udtaler:
- Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste seks plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses - hvor vildt det end måtte lyde.

Peter Sommer er i topform
I starten af 2020 udgav Peter Sommer det anmelderroste album 'Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund', som endnu engang har stadfæstet hans rolle som en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere.

Peter Sommer er også i absolut topform efter mange års travlhed, hvor der især på livefronten er blevet fulgt op på de seneste to albums 'Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske' og 'Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund'.

Billetter koster 295 kr. og kan købes på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk.

Synes du, at kommunen er der for dig?