16. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På trods af corona: Studentervognene kom på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af corona: Studentervognene kom på gaden

Studentervognene fik alligevel lov til at køre i år på trods af corona-krisen.

Sydkysten - 26. juni 2020 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Længe så det ikke ud til at årets studenter ville få tilladelse til at køre studenterkørsel pga. corona-krisen. Heldigvis endte det hele godt, så blandt andre studenterne fra NEXT Sydkysten Gymnasium fredag kunne køre afsted med fuldt blæs på musikken og kreative bannere på siderne af vognene.

Derfor var det nogle ekstra glade studenter, der fredag kunne køre ud i sommerlandet fra gymnasiets parkeringsplads efter en meget anderledes afslutningen på skoleåret, der har budt på online hjemmeundervisning, færre eksamener og ekstra hygiejne- og afstandskrav.

Det var ikke bare studenterne, der kunne juble over den festlige afslutning. Også vicerektor Maria Jensen på Sydkysten Gymnasium var glad:

- Vi er meget glade for, at studenterne får lov til at fejre deres huer med den traditionelle vogntur. De har virkelig fortjent at holde fest efter et skoleår, hvor de i den grad har udvist stor fleksibilitet og engagement under svære omstændigheder, siger Maria Jensen

I år blev translokationen på grund af corona-restriktioner afholdt klassevis og uden gæster dagen før vognturen. I alt 266 blev studenter fra Sydkysten Gymnasium, herunder 107 fra hhx, 48 fra htx, 94 fra stx og 17 fra eux.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?