15. oktober 2019
Lise Due Kay har altid været dybt engageret i sin gerning og har i den forbindelse aldrig været bange for at kaste sig ud i nye udfordringer.
Lise Due Kay har altid været dybt engageret i sin gerning og har i den forbindelse aldrig været bange for at kaste sig ud i nye udfordringer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oversygeplejerske fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oversygeplejerske fylder rundt
Sydkysten - 19. maj 2019 kl. 19:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lise Due Kay, fhv. ledende oversygeplejerske, Ishøj, fylder den 21. maj 70 år.

Hun blev sygeplejerske fra Sygeplejeskolen på Bispebjerg Hospital i starten af halvfjerdserne. De næste 10 år helligede hun sig neurokirurgien som operationssygeplejerske på neurokirurgisk afdeling på henholdsvis Bispebjerg og Hvidovre Hospitaler.

I 1981 blev hun færdig med sin videreuddannelse på Danmarks Sygeplejerskehøjskole og virkede i det følgende år som sygeplejelærer på Hvidovre Sygeplejeskole.

Der skulle ske yderligere udfordringer, så i slutningen af 1982 blev hun ansat på Amtssygehuset i Herlev som oversygeplejerske på centraloperationsafdelingen. Godt 10 år senere blev det moderne at decentralisere, og naturligvis stod Lise Due Kay i spidsen for denne tankegang - centraloperationsafdelingen blev decentraliseret.

Efter at have været primus motor i kriseløsningen af centralkøkkensituationen på Amtssygehuset i Herlev var det Roskilde Amt, der skulle udforskes.

I slutningen af 1996 tiltrådte hun en stilling som adm. oversygeplejerske på ortopædkirurgisk afdeling i Roskilde Amt - beliggende på Amtssygehuset i Køge - også kaldet RASK.

Hun blev i 2008 på det nærmeste "headhuntet" til ortopædkirurgisk afdeling på Bispebjerg Hospital som ledende oversygeplejerske. Man kan sige, at nu var ringen sluttet.

Lise Due Kay har altid været dybt engageret i sin gerning og har i den forbindelse aldrig været bange for at kaste sig ud i nye udfordringer. Efter sin pensionering for to år siden kastede hun sig over frivilligt arbejde som offerrådgiver under Rigspolitiet og formand for BrugerPårørenderådet på DMH i Rødovre.

Fritiden går med mand, børn og børnebørn samt rejser, dans og havearbejde.