15. juni 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overfaldt ekskæreste og skar hendes hår af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overfaldt ekskæreste og skar hendes hår af
Sydkysten - 13. oktober 2020 kl. 14:05
Af Søren Schaadt Larsen

Et groft overfald fandt sted søndag aften på Paradis Allé i Ishøj.

En 34-årig mand henvendte sig på sin ekskærestes adresse, hvor han, ifølge politiets anklager på sagen, Søren Yde Halse, blev lukket ind.

Ifølge politiets sigtelse, tog den 34-årige her kvælertag på kvinden, ligesom han også slog hende med både knyttet og flad hånd.

- Hun er blevet slået flere gange, forklarer Søren Yde Halse.

- Kvinden tog herefter flugten fra huset, hvor han løb efter hende med kniv - og indhentede hende. Han skulle herefter have holdt kniven op mod hendes hals og truet hende på livet, forklarer Søren Yde Halse på baggrund af mandens sigtelse.

- Vi har også sigtet ham for gentagne gange, at have slået hende med et skateboard, at have væltet hende omkuld og taget kvælertag, hvor hun ikke kunne få luft. Og for herefter at have taget kniven igen og skåret noget af hendes hår af, lyder det fra Søren Yde Halse.

Anklageren forklarer, at der er flere naboer, der har tilkaldt politiet, fordi de har set og hørt episoden, som, ifølge anklageren, har stået på 15 til 20 minutter inden politiet nåede frem.

Da politiet ankom til stedet flygtede manden, men den 34-årige blev hurtigt indhentet og anholdt.

Mandag blev han fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 4. november - det skete dog in absentia, da manden ikke selv var i stand til at møde i retten. Politiet understreger i den sammenhæng, at det vigtigste er, at han er i politiets varetægt.

Politiet valgte at hive manden ind i et grundlovsforhør, fordi de frygtede, at manden, hvis han fortsat er på fri fod, vil forsøge at påvirke offeret eller vidner til episoden.

Politiet kan ikke fortælle, hvordan kvinden har det efter episoden, da det handler om personlige oplysninger.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?