17. august 2019
Venstre i Greve afholdt for nylig generalforsamling.
Venstre i Greve afholdt for nylig generalforsamling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt hold på plads hos Venstre i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt hold på plads hos Venstre i Greve
Sydkysten - 14. marts 2019 kl. 12:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig var der Generalforsamling i Venstre i Greve, der med et folketingsvalg og et EU-valg inden for de nærmeste måneder går en travl tid i møde.

Generalforsamlingen blev afholdt i Greve Borgerhus, og 65 Venstre-medlemmer var mødt frem for at diskutere og beslutte den lokale Venstre-forenings virke i det kommende år. Medlemmerne hørte indlæg fra Bertel Haarder og også fra den lokale EU-kandidat Linnea Søgaard-Liddel.

- Vi er rigtig glade for, at så mange medlemmer valgte at dukke op. Det tager vi som et tegn på, at der er stor opbakning til det arbejde, Venstre laver både lokalt, nationalt og i EU, udtaler Henrik Larsen.

Formanden Henrik Larsen blev genvalgt, og til bestyrelsen blev Bente Mathiassen, Per Møller Sørensen og Christina Meng genvalgt. Simon Østergaard blev valgt ind som nyt medlem, da det mangeårige medlem Jesper Vingum Olsen ikke ønskede at genopstille.

Til generalforsamlingen blev der diskuteret politik, både med en lokal, national og europæisk vinkel, og medlemmerne deltog aktivt:

- I Venstre kan man diskutere åbent både med vores byrådsmedlemmer og vores folketingsmedlemmer. Det er en af vores styrker som et bredt forankret folkeligt parti, udtaler Henrik Larsen.