23. november 2017
En repræsentant fra Tuborgfondet overrakte mandag eftermiddag en check på 40.100 kr. til formanden for Greve Atletik, Thomas Andersson.
En repræsentant fra Tuborgfondet overrakte mandag eftermiddag en check på 40.100 kr. til formanden for Greve Atletik, Thomas Andersson.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan de igen træne højdespring i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan de igen træne højdespring i Greve
Sydkysten - 25. april 2012 kl. 15:56
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Greve: Greve Atletik modtog mandag check på 40.100 kr. fra Tuborgfondet til indkøb af en ny højdespringsmadras.

Greve Atletik har længe manglet en højdespringsmadras, da de to madrasser, som står på Greve Stadion, er blevet ødelagt af hærværk i løbet af de sidste år.

Begge madrasser er der blevet skåret i, så de nu er ubrugelige til både stævner og træning.

Dette er meget katastrofalt for Greve Atletik, da man hvert år holder Danmarks største atletikstævne på bane i september måned, og klubben måtte i 2011 låne madrasser fra andre klubber, for at holde atletikstævnet.

Men det er ikke kun atletikklubben, som benytter madrasserne på Greve Stadion. Det er også mange af Greve Kommunes skoler og fritidsklubber, som besøger stadion, og bruger madrasserne til idræt med deres unge mennesker.
Kærkomment
Derfor kommer det som en kærkommen håndsrækning, at Turborgfondet har doneret Greve Atletik et tilskud til indkøb af en ny højdespringsmadras. Mandag den 23. april kom en repræsentant fra Tuborgfondet, derfor på besøg til træningen for at overrække Greve Atletiks formand Thomas Andersson en check på 40.100 kr, som er blevet brugt til at indkøbe en helt ny højdspringsmadras til Greve Stadion. Thomas Andersson udtaler, at "det er utroligt vigtigt for klubben, at have højdespringsmadrasser, da det er en vigtig og populær øvelse inden for atletikken.

- Vi har 150 aktive, og det er katastrofalt for klubben, at vi ikke har kunne træne højdespring i rigtig lang tid. Vi har en par store talenter i denne øvelse, og vi risikerer jo, at de flytter klub pga, at de ikke kan træne deres favoritøvelse. Vi arbejder nu på, at få en overdækning til madrassen, så der ikke kan laves hærværk igen på madrassen, og vi håber kommunen vil hjælpe her. Indtil da er vi tvunget til at gemt væk, og kun tage den frem, når den skal benyttes, og det er ret tidskrævende. Det vil ikke kun være ærgerligt for Greve Atletiks medlemmer, men også for skolerne og fritidsklubbernes brugere, at de ikke kan få lov at prøve denne øvelse, når de benytter Greve Station, hvis madrassen igen bliver ødelagt af hærværk, og derfor tør vi ikke lade den være fremme uden at vi har en overdækning, siger Thomas Andersson.

jh
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk