13. august 2020
Natteravnene i Vallensbæk søger nye frivillige, der har lyst til at bidrage til trygheden i lokalområdet.
Natteravnene i Vallensbæk søger nye frivillige, der har lyst til at bidrage til trygheden i lokalområdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natteravnene flyver igen i Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natteravnene flyver igen i Vallensbæk
Sydkysten - 09. januar 2020 kl. 09:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk: Vil du gøre en forskel? Vil du gøre en indsats for at skabe et tryggere lokalområde? Vil du gøre noget positivt for Vallensbæk?

Der har været Natteravne i Vallensbæk siden 2000.

- Nu skal vi puste liv i foreningen igen - der skal nogle nye kræfter til, siger Pia Corneliussen, der var med til at starte foreningen op i Vallensbæk for 20 år siden.

I hele landet trækker lokale frivillige ildsjæle fra Natteravnene i de ikoniske gule jakker og T-shirts for at passe på unge i nattelivet, når resten af byen sover. Natteravnenes støtte og omsorg til unge er mere nødvendig end nogensinde.

Natteravnene er populære og skaber tryghed blandt unge og deres forældre. De mange lokale frivillige gør en utrættelig indsats og har altid tid og overskud til en fortrolig snak og en ekstra skulder, som unge kan læne sig op ad. Natteravnene er med til at gøre positiv forskel for at mindske konflikter, vold og hærværk, når de er synlige og til stede i gaderne.

Alle kan blive Natteravn, uanset alder, køn, handicap, religion, politik eller etnisk baggrund. Man skal være klar til at gøre en forskel for unge, og man skal være ansvarlig, lyttende, positiv, ærlig - og være en god rollemodel.

Der er informationsmøde om Natteravnene den 14. januar kl. 19 på Vallensbæk Rådhus. Her håber Pia Corneliussen, at der vil komme mange interesserede, som enten har lyst til at være med i bestyrelsen eller gå ture som Natteravn.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?