26. februar 2020
Nicky Persson
Foto: Nicky Persson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mosens dag byder på sjov for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mosens dag byder på sjov for hele familien
Sydkysten - 04. september 2019 kl. 14:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk: Kom til Mosens Dag søndag den 8. september 2019 fra kl. 11-16.

Vallensbæk Mose I/S og Vallensbæk Kommune afholder igen år Mosens Dag i samarbejde med Vestegnens Kulturuge - Vallensbæk.

På Mosens Dag kan du og din familie blandt andet opleve ponyridning, fårehund på arbejde, bygge redekasser - eller hvad med at prøve vandski? Der er ALOTs motionsløb med præmier, Aktiv Zumba og HOFORs vandlaboratorium, eller hvad med at gå på opdagelse i Mosen og måske støde på trolden Lille Tilde, som har fødselsdag. Carsten Høyer udstiller billeder af naturen i Mosen, HipSomHap giver koncert som optakt til Plant Et Træ på dagen.

Og dagens program indeholder meget mere.

De mange brugere af Mosen inviterer sammen med I/S Vallensbæk Mose, Vallensbæk Kommune og Vestegnens Kulturuge i Vallensbæk til at komme og opleve de mange forskellige aktiviteter, som har hjemme i Mosen, og hvad det store natur- og friluftsområde kan byde på. En rigtigt hyggelig dag, hvor hele familien kan have det sjovt i dejlige omgivelser.

En lang række Vallensbæk-foreninger og -klubber, som ikke bruger Mosen til daglig, er også på pletten og viser sin særlige kunnen og interesser. Der bliver masser af muligheder for at høre om de mange aktiviteter, som præsenteres af foreningerne og klubberne.

Der serveres mad fra grill og drikkevarer til rimelige priser af Mosens medarbejdere og venner.

Spisestedet Mosen holder selvfølgelig også åbent med kiosk og restaurant.