17. september 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor slog sine børn i årevis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor slog sine børn i årevis
Sydkysten - 20. oktober 2018 kl. 11:14
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 46-årig kvinde fra Ishøj er ved Retten i Glostrup blevet idømt 30 dages betinget fængsel, fordi hun gennem flere år og ved flere lejligheder har slået sine børn.

Tre af de fire børn har i mange år boet hos faren, mens det yngste barn flyttede over til sin far efter en episode i starten af i år. Kvinden var tiltalt for at have været voldelig mod børnene fra 2009 og frem til episoden i begyndelsen af i år, men på grund af forældelse og manglende bevisføring endte hun med kun at blive kendt skyldig i dele af tiltalen. Således er hun nu dømt for vold under episoden mod det yngste barn, ligesom hun er kendt skyldig i at have været voldelig over for børnene under de seneste par års samvær.

Det fremgår ikke af retsbogen, hvorfor volden ikke blev standset af kommunen på et tidligere tidspunkt. Børnenes far, som ikke har været sammen med moren i årevis, sagde dog i retten, at børnene godt nok løbende fortalte om volden under samværene, men at han ikke gjorde noget, fordi kvinden var børnenes mor.