5. december 2020
Mejsebo blev fejret på behørig vis. Pressefoto
Mejsebo blev fejret på behørig vis. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mejsebo indviede ny institution

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mejsebo indviede ny institution

Mejsebos 40-års-jubilæum og indvielse blev fejret med en rød snor, diskodans og kagemænd og -koner. Børn, forældre og personale slog dørene op til en festlig fredag i den ombyggede institution.

Sydkysten - 14. februar 2020 kl. 13:48

- Huset er den største gave, vi kunne få, sagde en tydelig rørt institutionsleder Karin Gudbergsen, da hun fredag eftermiddag bød velkommen til Mejsebos ombyggede lokaler.

Inden da havde borgmester, Henrik Rasmussen, sammen med børn, forældre og personale råbt højt hurra for Mejsebo, der også kunne fejre 40-års-jubilæum.

- Jeg ved, at I er de bedste til at råbe hurra i hele Vallensbæk, sagde Henrik Rasmussen, og talte ned fra tre.

- Hurra, hurra, hurra, råbte børne- og voksenstemmer så højt, at det muligvis kunne høres i hele Vallensbæk.

Dagen var både en fejring af jubilæet, men også en indvielse af det ombyggede og nye hus. Og en indvielse kræver selvfølgelig en rød snor, der i dagens anledning ikke skulle klippes, men trækkes.

Med borgmesteren på den ene side og udvalgsformand for Børne- og Kulturudvalget, Morten Schou Jørgensen, på den anden, kunne de sammen med en hel flok mejsebørn trække den røde snor midt over. Efter en kort kamp i disciplinen tovtrækning, blev den røde sløjfe på snoren trukket op, og Mejsebo var officielt indviet.

Fejring med discodans
Discodans er populært i Mejsebo, og jubilæet var derfor en god anledning til at danse.

Til Volbeats "For evigt" slog borgmester, børn og barnlige sjæle sig løs under diskokuglens skær.

Efter dansen var det tid til at få en bid af de kagemænd og -koner, som allerede kunne duftes, da forældre og andre gæster trådte ind i institutionen fredag eftermiddag.

Treårige Vigga Christiansen var glad for, at fredagen så lidt anderledes ud end normalt.

- Det er godt, at man får kage, sagde hun, mens hun spiste kagemand og drak saftevand sammen med far, mor og lillebror Bertram.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?