17. oktober 2019
En 55-årig mand fra Greve blev overfaldet på Hundige Station natten til 2. påskedag, oplyser politiet. Foto: Thomas Olsen
En 55-årig mand fra Greve blev overfaldet på Hundige Station natten til 2. påskedag, oplyser politiet. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand overfaldet ved station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand overfaldet ved station
Sydkysten - 25. april 2019 kl. 09:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag klokken 16.06 henvendte en 55-årig mand fra Greve sig telefonisk til Midt- og Vestsjællands Politi for at anmelde et overfald, som han havde været udsat for mandag den 22. april 2019 klokken cirka 01.50 på Hundige S-station.

Det oplyser politiet i døgnrapporten onsdag.

Her fremgår det, at manden netop var steget ud af S-toget, da han blev overfaldet af 3-4 unge mænd omkring de 20 år. Ifølge offeret var der ikke noget motiv til overfaldet, hvor han blev flere gange i hovedet, så han faldt om på perronen, hvor han fik flere slag mod kroppen. I forbindelse med overfaldet lykkedes det overfaldsmændene at tage hans høretelefoner samt nogle kontanter fra en mavetaske.

Efter overfaldet har offeret været på skadestuen til behandling for flere kvæstelser, herunder bl.a. knoglebrud i den ene hånd. Politiet skal have lavet en fornyet afhøring af offeret snarest. De mistænkte kan ikke beskrives yderligere, og politiet vil forsøge at gennemgå eventuel videoovervågning på stationsområdet for at få beskrevet overfaldsmændene yderligere.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet eller gruppen i området ved Hundige S-station natten til 2. påskedag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen, lyder opfordringen.