19. juni 2021
Fra byport til byport vil der være loppemarked. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Fra byport til byport vil der være loppemarked. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppemarked i Torslunde i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppemarked i Torslunde i weekenden
Sydkysten - 08. juni 2021 kl. 18:06

Der er loppemarked lørdag den 12. juni fra kl 10-14 i Torslunde. Landsbyborgerne har været i gemmerne og har fundet masser af lopper, så der vil være mulighed for at finde næsten alt mellem himmel og jord, nyt som gammelt, retro og vintage. Flere er i gang med at producere til dagen, så der er både chance for at finde farverige hjemmestrikkede bomuldskarklude i bæredygtig stil og smukke pudebetræk og tæpper i quiltet patchwork.

Derudover har flere lokale iværksættere en bod. Skulle det være en portvin til ganen, er DrikPortvin på banen, Torslundes lokale præmierede specialist på området. Copypaste sælger lækre lammekødspølser med forskellig smag fra egen avl af Zwartbles får, der hygger sig på markerne på Solhøj.

Lokalhonning sælger honning og andre biavlsprodukter, også lokalt produceret med bier, som indsamler nektar i Ishøj og dermed bestøver lokalt.

Der er endnu mere til tørsten; Hvidovre Bryghus har meldt sin ankomst med salg af øl både på fad og flaske.

I Torslunde er der en hyggelig landsbystemning, og der vil være boder i indkørsler og haver, på gårdspladser og shelterpladsen og ved den smukke kirke, det vil sige på vejene fra byport til byport. Der kan parkeres på Torslundemaglevej, som ligger omtrent midt i landsbyen. Kom og gå en tur i de skønne omgivelser og gå på opdagelse i de forskellige boder.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?