8. marts 2021
Stifter og administrerende direktør, Kasper Tidemann, er både glad og stolt over kåringen. Arkivfoto: Emil Kristensen
Stifter og administrerende direktør, Kasper Tidemann, er både glad og stolt over kåringen. Arkivfoto: Emil Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt bryggeri kåret til årets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt bryggeri kåret til årets bedste

Alefarm Brewing A/S er netop blevet kåret som Årets Bryggeri 2020 af Danish Beer Bloggers, som er en sammenslutning af nogle af de stærkeste kræfter i det danske øl-miljø.

Sydkysten - 23. december 2020 kl. 08:46

Alefarm Brewing vinder titlen som Årets Bryggeri 2020 kåret af Danish Beer Bloggers.

arrow Læs også: Kåret til Danmarks bedste bryggeri: Alefarms omvendte vej til succes

Alefarm Brewing familiedrevet dansk bryggeri, som producerer unikke øl af høj kvalitet til forbrugere og distributører på verdensplan.

Alefarm Brewing vandt titlen foran andre dygtige bryggerier på et marked, som er stærkt konkurrencepræget og som konstant bliver suppleret med nye ambitiøse spillere. Her har Alefarm Brewing ifølge Danish Beer Bloggers formået at skille sig ud i 2020 med sine smagfulde øl og sin nærværende historiefortælling.

Anerkendelsen er særdeles betydningsfuld, fordi Danish Beer Bloggers er en toneangivende sammenslutning af branchefolk, øl-eksperter og forbrugere af specialøl af højeste kvalitet. Der er således tale om kernen af det progressive danske øl-miljø, som har kåret Alefarm Brewing som det bedste bryggeri.

- Kåringen af Alefarm Brewing som årets bryggeri er så fuldt fortjent, specielt efter hvad de har opnået her i 2020. De brygger efter min mening noget af de bedste humlede øl i Danmark, og så buldrer de derudad med fantastiske tiltag i deres pipeline, som kommer i 2021. Jeg glæder mig meget til at følge bryggeriet - 2021 bliver et vildt spændende år, lyder det fra Paw Riis Hansen, stiftende medlem af Danish Beer Bloggers.

Og stifter og administrerende direktør i Alefarm, Kasper Tidemann, er både glad og stolt over kåringen.

- Det er en meget stor ære for os at blive kåret som Danmarks bedste bryggeri 2020 af Danish Beer Bloggers. Det er dem, der som community er toneangivende for den retning, som det danske ølmarked bevæger sig i, og mange af medlemmerne er en del af vores kerne-målgruppe. Konkurrencen er tæt, og når man ønsker at befinde sig allerforrest i feltet, er det simpelthen så stor en sejr for os at vinde titlen i år. Det kan ikke understreges nok, hvor betydningsfuldt det er for bryggeriet og vores medarbejdere at opnå denne anerkendelse, og det vil afgjort inspirere os i vores arbejde i det nye år, siger han.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?