26. maj 2020
Ejendomsmægler Anne Crone rykker til  Københavnsområdet.
Ejendomsmægler Anne Crone rykker til Københavnsområdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal mægler skifter spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal mægler skifter spor
Sydkysten - 03. november 2019 kl. 18:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange kender den lokale ejendomsmægler Anne Crone fra det populære tv-program Hammerslag. Nu kommer de også til at kende hende i København, når hun banker på døren i hovedstaden.

Hun skal nemlig fra 1. november stå i spidsen for en række nye Danbolig-butikker i nogle af Københavns mest attraktive områder. Dermed forlader mægleren Home og sine forretninger i Solrød, Karlslunde og Greve.

- Det er en fantastisk mulighed og en kæmpe udfordring, jeg nu kaster mig over. Jeg har heldigvis flere medarbejdere med, som jeg har arbejdet sammen med i mange år hos Home, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi med skiftet til Danbolig og københavnsområdet, kan bygge en fantastisk forretning op sammen, siger hun.

Anne Crone har i mere end otte år været en fast del af DR's boligprogram Hammerslag, hvor ejendomsmæglere konkurrerer om at gætte den korrekte salgspris på boliger i hele landet.

- Det har været rigtig sjovt at være med, og jeg bliver også af og til genkendt ude hos kunderne. Jeg fortsætter i øvrigt med at være en del af programmet, selvom jeg nu skifter kæde, forklarer Anne Crone, der privat bor i Roskilde.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?