17. januar 2021
Eva Guldfred er Kristendemokraternes spidskandidat i Greve ved det kommende kommunalvalg, der finder sted i november. Privatfoto
Eva Guldfred er Kristendemokraternes spidskandidat i Greve ved det kommende kommunalvalg, der finder sted i november. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kristendemokraterne har valgt spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristendemokraterne har valgt spidskandidat
Sydkysten - 09. januar 2021 kl. 14:02

Kristendemokraterne (KD) Køge Bugt, har på et medlemsmøde opstillet spidskandidater til KV21. KD Køge Bugt omfatter de tre kommuner Køge, Solrød og Greve.

I Greve kommune blev Eva Guldfred valgt til spidskandidat, og i Køge valgte man Søren Gaarde. Senere vil man sætte flere navne på listerne.

I Greve kommune er det anden gang, Kristendemokraterne opstiller til kommunalvalget, og det er igen Eva Guldfred, som står i spidsen for partiet. Eva Guldfred er også på stemmeseddel til regionen.

I Køge er det første gang KD opstiller til KV.

- I partiet er man optimistisk for at få valg, da der er kommet en del flere medlemmer i det seneste år, både lokalt og på landsplan. Vi mærker tydeligt, at vi har fået Isabella Arendt som formand, og at hun har en evne til at nå ud blandt vælgerne med KD's mærkesager. KD vil gå til valg på, at borgerne skal inddrages mere i de beslutninger der vedrører dem (især sager som mink). KD er et parti, der taler de svage borgeres sag. KD vil tæt på de mennesker, der er berørt af beslutningen. KD vil værne om vores natur og miljøet. Det frivillige arbejde skal belønnes. Byrådet er til for borgerne, - ikke omvendt, lyder det fra Eva Guldfred.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?